Ο Μητρόπουλος απειλεί με Ειδικό Δικαστήριο τον Δήμα!

Άκρως περίεργη χαρακτηρίζεται η σημερινή αναφορά του Αλέξη Μητρόπουλου για... ειδικό Δικαστήριο και εξεταστικές επιτροπές για Λουκά Παπαδήμο και Σταύρο Δήμα!

Σήμερα το πρωί, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε σε τηλεοπτικό σταθμό πως «επί υπουργίας του κ. Δήμα στην κυβέρνηση Παπαδήμου

ψηφίστηκαν τα μνημονιακά κείμενα για παράδοση της κυριαρχίας της χώρας. Επί υπουργίας του έγινε η εμβάθυνσης της εσωτερικής υποτίμησης που οδήγησε στην περικοπή των συντάξεων», υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα πως η Κουμουνδούρου δεν πρόκειται να δεχτεί ούτε τα συνοδευτικά μέτρα που ζητά η τρόικα για το 2015 ούτε τους όρους που θα θέσει για υπαγωγή στην προληπτική πιστωτική γραμμή.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, παρά τις αντιδράσεις που υπήρξαν, επέμεινε στη δήλωσή του μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM στο κεντρικό μαγκαζίνο με τις Λίζα Δουκακάρου και Αντριάνα Ζαρακέλη: "Μιλάω εδώ και καιρό για εξεταστική και εάν αυτό οδηγήσει και σε δικαστήριο θα το δούμε και αυτό», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν μιλώ για ποινική αλλά για πολιτική ευθύνη" σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ανέφερε δε πως "την περίοδο Παπαδήμου, όταν έγινε η βαλκανοποίηση των μισθών, υπουργός εσωτερικών ήταν ο Σταύρος Δήμας. Όσοι αγιοποιούν πρόσωπα εσχάτως, θα πρέπει να θυμούνται ποιοι έκοψαν τα δώρα Χριστουγέννων στους συνταξιούχους», κατέληξε.

Οι αναφορές περί Ειδικών Δικαστηρίων από τον ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε την αντίδραση του υφυπουργού Εσωτερικών Γιώργου Ντόλιου:«Έμεινα έκπληκτος που ο κ. Μητρόπουλος και ο ΣΥΡΙΖΑ μας είπαν σήμερα ότι θα κυβερνήσουν μέσω ειδικών δικαστηρίων» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα