Ο Ερντογάν δείχνει συνεργούς της τρομοκρατίας τέσσερις εφημερίδες

Επίθεση κατά του τουρκικού Τύπου εξαπέλυσε ο πρόεδρος της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατηγορώντας τις εφημερίδες και τα τηλεοπτικά δίκτυα ως «συνεργούς» των δολοφόνων του Τούρκου εισαγγελέα Κιράζ, επειδή δημοσίευσαν φωτογραφία από την ομηρία του.

«Όσοι ήταν ανοιχτοί στην προπαγάνδα των τρομοκρατών ήταν συνεργοί στον φόνο του εισαγγελέα μας», ανέφερε. Σημειώνεται πως ήδη η τουρκική Δικαιοσύνη έχει αρχίσει έρευνα εναντίον τεσσάρων εφημερίδων με την κατηγορία της διασποράς «τρομοκρατικής προπαγάνδας», επειδή δημοσίευσαν τη φωτογραφία του υπό ομηρία εισαγγελέα Σελίμ Κιράζ

από μέλη της οργάνωσης DHKP - C.

«Καταδικάζω έντονα τα όργανα του Τύπου που τάχθηκαν στο πλευρό των τρομοκρατών», είπε ο Τούρκος Πρόεδρος, επισημαίνοντας ότι κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να έχει συμβεί σε χώρα της Δύσης. «Οι δυτικές χώρες που θεωρούνται λίκνα της δημοκρατίας και των δικαιωμάτων και των ελευθεριών δεν θα ανέχονταν μια τέτοια κατάσταση. Σε αυτές τις χώρες τα μέσα ενημέρωσης που γίνονται όργανα της προπαγάνδας της τρομοκρατίας και των τρομοκρατών θα αντιμετώπιζαν μια επίσημη διαταγή απαγόρευσης μετάδοσης πληροφοριών», συνέχισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα