Δείτε τον γιο του Μίμη Ανδρουλάκη (ΦΩΤΟ)

Ο Νικόλας είναι ο γιος του Μίμη Ανδρουλάκη, είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου του Πειραιά, αλλά και της Δραματικής Σχολής Θεοδοσιάδη η υποκριτική, όμως, τον κέρδισε.

Ο ίδιος μιλώντας στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ξεκαθαρίζει αν το επώνυμό του, του άνοιξε ή του έκλεισε πόρτες στα πρώτα του βήματα στον χώρο της υποκριτικής.

«Τα επώνυμα ανοίγουν πόρτες μόνο πάνω σε ταυτότητες, όταν η πόρτα δεν είναι κλειδωμένη και έχει πιτσικάρει ο μεντεσές. Αλληγορία κι αυτή. Για τους διαρρήκτες.

Που στο τέλος συλλαμβάνονται από τη μοίρα. Όταν αξίζει αυτό που κάνεις, χτύπα επίμονα τα κουδούνια του βίου σου. Ανεξαρτήτως ονόματος. Μόνο έτσι θα κάνεις είσοδο. Με ντριν. Κι ό,τι γίνει. Μου το θυμίζω κάθε μέρα. Ξυπνητήρι τα κουδούνια», δήλωσε ο ίδιος.

Μάλιστα, μίλησε και για το πως είναι να έχει πατέρα τον Μίμη Ανδρουλάκη: «Είναι μυστήριο. Είναι απλό. Είναι αστείο. Είναι σοβαρό. Είναι εκνευριστικό. Είναι παρήγορο. Είναι πρωτόγνωρο. Είναι αυτονόητο. Δεν είναι τίποτα απ’ όλα και είναι όλα αυτά. Όπως ο Μίμης».

Keywords
Τυχαία Θέματα