Ο Έλληνας βοσκός που μάγεψε την Donatella Versace

Από την στάνη του μπαμπά του σε ένα χωριό λίγο έξω από την Ηγουμενίτσα, ο 19χρονος Αχιλλέας βρέθηκε να κάνει μεγάλη καριέρα στις πασαρέλες του εξωτερικού, ως ένα από τα ανερχόμενα αστέρια στο ανδρικό μόντελινγκ.

Εδώ και ένα χρόνο, έβγαλε από πάνω του τα ρούχα του… βοσκού και ντύθηκε με τις καλύτερες δημιουργίες διάσημων οίκων μόδας του εξωτερικού, κερδίζοντας την προσοχή του κόσμου της μόδας.

Ο ίδιος ομολογεί ότι ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα ασχοληθεί με τη μόδα, και στο μυαλό του είχε πάντα ότι θα συνεχίσει τη δουλειά του πατέρα του.

Άλλωστε ακόμα

και τώρα, παρά το γεγονός ότι μια νέα καριέρα έχει ανοίξει μπροστά του, εκείνος συνεχίζει να φροντίζει τα ζώα της οικογένειας και να βοηθά στο κρεοπωλείο που διατηρεί η οικογένειά του.

Η ζωή του όλη άλλωστε ήταν τα ζώα. Από παιδί είχε μάθει να αρμέγει, να φροντίζει ακόμα και να ξεγεννά τα ζώα της οικογενειακής φάρμας, ενώ μετά το σχολείο δεν δίσταζε να… βοσκίσει στα βουνά τα ζωντανά, μαζί με τον πατέρα του.

Ο Αχιλλέας τώρα, φοράει καλοραμμένα ρούχα, περπατά στις πιο διάσημες πασαρέλες, συνομιλεί με πασίγνωστα μοντέλα και σχεδιαστές, παραμένει όμως σεμνός, με το μυαλό του πάντα στην… στάνη και τα ζώα.


Από τις καλύτερες συνεργασίες του στο Μιλάνο ήταν αυτή με τον οίκο Versace, με την οποία πήρε και το βάπτισμα του πυρός για τη νέα του καριέρα στο μόντελινγκ. Ακολούθησαν φωτογραφήσεις και προτάσεις και από άλλους οίκους μόδας.

Ο νεαρός βοσκός δηλώνει αποφασισμένος να κυνηγήσει το νέο του όνειρο, όμως δεν εγκαταλείπει και τη ζωή του στην Ηγουμενίτσα.

«Νομίζω ότι μπορούν να συνδυαστούν αυτά τα δύο πράγματα. Για μένα η στάνη και το κρεοπωλείο ήταν όλη μου η ζωή, από εδώ ξεκίνησα και τα αγαπώ πολύ», είπε.


Και μπορεί αρχικά ο πατέρας του να είδε με καχυποψία το νέο του εγχείρημα, τώρα όμως καμαρώνει, αφού τον βλέπει να διαπρέπει στο εξωτερικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα