Ο Μπουτάρης δεν προστάτεψε του υπαλλήλους του

Γεια και χαρά σας, σύντροφοι και συναγωνιστές της όμορφης Θεσσαλονίκης μας ή άλλως Μπουταρούπολης! Ο Μπουτάρ Αγάς πλέον το έχει αφήσει το θέμα να ξεφύγει εντελώς!

Δεν προστάτεψε τους υπαλλήλους

Ο κακός χαμός έγινε με τους ελεγκτές του Δήμου Θεσσαλονίκης σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πλατεία Αριστοτέλους, με τους δημοτικούς υπαλλήλους να καταλήγουν στα κρατητήρια του Α.Τ.

Λευκού Πύργου, επειδή ο ελεγχόμενος καταστηματάρχης κάλεσε πρώτος την Αστυνομία και έκανε μήνυση στους… ελεγκτές. Δεν προστατεύει πλέον ούτε τους υπαλλήλους του ο άνθρωπος και τους αφήνει να διανυκτερεύουν στα κρατητήρια! Η εξέλιξη αυτή οφείλεται σε μια απόφαση του Δήμου για την ευταξία της πόλης που έχει διπλή... ανάγνωση. Συγκεκριμένα, η απόφαση 1744/5.11.2012 ορίζει ότι: «Δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε περίφραξη στον χώρο των τραπεζοκαθισμάτων, όπου και αν στηρίζεται». Ωστόσο, η απόφαση συνεχίζει: «Επιτρέπεται η χρήση μεταφερόμενου κατακόρυφου προστατευτικού πετάσματος ύψους 1,50 μ. στους κοινόχρηστους χώρους που διατίθενται στα Κ.Υ.Ε. για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων».

Βόρεια ανεβαίνει ο Κυριάκος

Περιοδείες στη Βόρεια Ελλάδα ξεκινάει ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ακολουθώντας προφανώς την εντολή του πρωθυπουργού να αρχίσει να γίνεται γνωστό το κυβερνητικό έργο, αποφάσισε να ξεκινήσει επισκέψεις στην περιφέρεια, αρχής γενομένης από τα Γρεβενά, όπου αναμένεται το τρίτο δεκαήμερο αυτού του μήνα, ενώ, όπως μαθαίνουμε, θα συνεχίσει και σε άλλες περιοχές.

Νέος υποψήφιος ο Βρανός

Θωμά Βρανό το λένε το παλληκάρι και είναι από τα παιδιά εκείνα της Νέας Δημοκρατίας που έδωσαν σκληρούς αγώνες για την παράταξη, με ανιδιοτέλεια και φιλότιμο. Ο Ανδρ. Παπαμιμίκος τον αναβάθμισε, δίνοντάς του τη δύσκολη θέση του υπεύθυνου των εκλογικών αντιπροσώπων στη συμπρωτεύουσα, κάτι που σε εκείνους που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στη Β’ Θεσσαλονίκης χτυπάει καμπανάκια. Εκτός κι αν ο Θωμάς αποφασίσει να στηρίξει… Βαρτζόπουλο!


Καθιερωμένη είναι πλέον η βόλτα της Ελενας Ράπτη μετά του Λούκα Γιώρκα σε καφέ τα μεσημέρια του Σαββάτου.


Περιοδεύων

Μπορεί να μην τον είχαμε συνηθίσει, όμως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος ξεκίνησε περιοδείες σε χωριά της Καστοριάς. Μάλιστα, στη σχετική ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι «οι επισκέψεις αυτές θα διεξαχθούν ως συνέχεια των προγραμματικών δηλώσεων του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στη ΔΕΘ και προκειμένου να γνωστοποιηθούν και να συζητηθούν με την κοινωνία το πρόγραμμα και οι προτάσεις του κόμματος». Να δούμε τον κ. Διαμαντόπουλο να διαφημίζει το... άνοιγμα του Τσίπρα στην Εκκλησία και τι στον κόσμο...


Τους χωρίζει η Κοζάνη
Καθόλου τυχαία δεν ήταν η επίθεση που εξαπέλυσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Κασαπίδης στον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Πάρι Κουκουλόπουλο. Ο πρώτος επιτέθηκε στο κυβερνητικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ αποδίδοντάς του ευθύνες για την κυκλοφορία μελιού από το εξωτερικό με γύρη μεταλλαγμένων φυτών στην ελληνική αγορά. «Επιεικώς απαράδεκτη είναι η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού, κ. Κουκουλόπουλου, ανέφερε ο κ. Κασαπίδης. Ποια είναι η λεπτομέρεια; Οτι Κασαπίδης και Κουκουλόπουλος εκλέγονται στον ίδιο νομό, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά που τους... χωρίζουν.


Τρομερός πιλότος

Μπράβο στον λεβέντη της Πολεμικής μας Αεροπορίας που την ημέρα της παρέλασης μας άφησε όλους άφωνους με την επίδειξη του F-16 στον καταγάλανο ουρανό της Θεσσαλονίκης, δίνοντας ένα μήνυμα υπερηφάνειας στους Ελληνες πολίτες. Εύγε, ένδοξε Στράλη!


Στο «Ποτάμι»

Συζητείται ευρέως ότι ο πρώην πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ. Θεσσαλονίκης και πρώην πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Τσάμης, αναμένεται να κατέλθει ως υποψήφιος βουλευτής με το «Ποτάμι» του Σταύρου. Αντίστοιχες είναι και οι πληροφορίες για την ανεξάρτητη βουλευτή Κατερίνα Μάρκου, που προέρχεται από τη ΔΗΜ.ΑΡ.


Αρνήθηκαν

Τη δική τους επανάσταση έκαναν οι επίσημοι στην παρέλαση που έγινε στην Καστοριά για την 28η Οκτωβρίου. Αυτοί, λοιπόν, μεταξύ των οποίων και η βουλευτής της Ν.Δ. Μαρία Αντωνίου, αρνήθηκαν να ανέβουν στην εξέδρα που είχε στηθεί, παραμένοντας στο πεζοδρόμιο. Μαζί τους και ο μητροπολίτης Σεραφείμ.

Να παραμείνουν

Μια σημαντική απόφαση, που κοινοποιήθηκε και στους βουλευτές του νομού, έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο των Σερρών. Συγκεκριμένα, εξέδωσαν ψήφισμα σχετικά με τη μη απομάκρυνση από την περιοχή των ευρημάτων της ανασκαφικής έρευνας στον λόφο Καστά, στην Αμφίπολη. «Να παραμείνουν στη σερραϊκή γη, που τα φιλοξένησε εδώ και 2.300 περίπου χρόνια», ανέφεραν μεταξύ άλλων. Θα τους ακούσουν;


Επιστράτευση

Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε η πρώην γενική γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, προκειμένου να παρουσιάσει την έκδοση της Σύγχρονης Εποχής «Κόμμα ‘‘παντός καιρού’’ - Ιδεολογική, πολιτική και οργανωτική ισχυροποίηση του ΚΚΕ» και «Θεωρητικά ζητήματα στο πρόγραμμα του ΚΚΕ». Αυτή η εξέλιξη ερμηνεύθηκε ως επιστράτευσή της από το κόμμα για την ενίσχυση της δυναμικής του.

Keywords
Τυχαία Θέματα