Ο Μπ. Στόκας και ο Ά.Παπαδημητρίου στην εκπομπή "Η ζωή είναι το ταξίδι"

Δύο σημαντικούς καλλιτέχνες φιλοξενεί αυτό το Σαββατοκύριακο η εκπομπή του Πρώτου Προγράμματος της ΝΕΡΙΤ «Η ζωή είναι το ταξίδι», με τη Λίτσα Τότσκα.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 11 Οκτωβρίου στις 12.00 η εκπομπή φιλοξενεί τον εικαστικό, ηθοποιό και τραγουδιστή Άγγελο Παπαδημητρίου. Ο πολυσχιδής καλλιτέχνης, με αφορμή το «Δεκαήμερο» του Βοκάκιου που ανεβαίνει στο Εθνικό Θέατρο σε σκηνοθεσία Νίκου Καραθάνου, ξεδιπλώνει τις σκέψεις του για τον άνθρωπο και τα μεγάλα ερωτήματα που θίγει η παράσταση, ενώ τροφή στη συζήτηση δίνει ο ξεχωριστός ρόλος του στην τελευταία ταινία του Πάνου Χ. Κούτρα «Ξενία».

Την Κυριακή 12 Οκτωβρίου στις 12.00, μας κρατά μελωδική -και όχι μόνο- συντροφιά ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Μπάμπης Στόκας. Με αφορμή τις ζωντανές εμφανίσεις του στην Αθήνα, επιχειρεί μία μουσική αναδρομή σε τραγούδια που τον χαρακτήρισαν: από τους Πυξ Λαξ μέχρι την πιο πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά, την «Αυλή των Τρελών» σε στίχους του Άλκη Αλκαίου. Ακόμη μιλά για την ελληνική μουσική σκηνή, τα σχέδια και τις βαθύτερες επιθυμίες του.

Διαβάστε επίσης:

Ο γάμος του George Clooney έγινε καρτούν (ΦΩΤΟ)

Γιγάντιο κουλούρι θα αγκαλιάσει τον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη

Ο Νέαρχος είναι ο ένοικος του τάφου στην Αμφίπολη

3D αναπαράσταση του Λευκού Πύργου στις αρχές του 20ού αιώνα (VIDEO)

Το Ίδρυμα Πειραιώς διοργανώνει συνάντηση για τις περιοχές Natura 2000

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στο «Επάγγελμα Πόρνη» της Λ.Ζωγράφου

"Λεσβία" η κόρη του Αρσένη

Ο τάφος της Αμφίπολης με ένα... κλικ!

Η Victoria Hislop καλεί τους βιβλιοφάγους στο κέντρο της Αθήνας

Keywords
Τυχαία Θέματα