Αποστάσεις κρατά ο Αλέξης Μητρόπουλος από τις καταγγελίες του Γιάννη Δραγασάκη (ΗΧΗΤΙΚΟ)

«Ο Γιάννης Δραγασάκης θα έχει ενδεχομένως κάποια στοιχεία για να κάνει τις συγκεκριμένες αναφορές», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή 901 Κεντροαριστερά στα FM, με τους Γρηγόρη Ψαριανό και τον Ανδρέα Παπαδόπουλο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος.

Σημείωσε ότι "θα πρέπει τα στοιχεία αυτά αν υπάρχουν να δημοσιοποιηθούν…" Εκτίμησε ότι ο κ. Δραγασάκης

ως αντιπρόεδρος να γνωρίζει κάποια πράγματα από συγκεκριμένες τροπολογίες σημειώνοντας πως ο ίδιος (ο κ. Μητρόπουλος) δεν έχει κάτι τέτοιο υπόψιν του.

Είπε επίσης πως ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τους βουλευτές του στη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης να δείξουν ψυχραιμία, να αποδομήσουν το έργο της κυβέρνησης, να προβάλλουν τις θέσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ξεκαθάρισε ότι για το θέμα του χρέους ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει plan b και πως δεν υπάρχει μονομερής κίνηση στα δανειακά ζητήματα της χώρας.
Σημείωσε πως δεν υπάρχει περιθώριο να διακινδυνεύσει ο ΣΥΡΙΖΑ την ομαλή πορεία της πατρίδας ενώ είπε πως το κόμμα θα ζητήσει μεγάλη διαγραφή του χρέους σε συνεννόηση με τους δανειστές αλλά με επιθετική και διαρκή διαπραγμάτευση, ενώ τόνισε πως ταυτόχρονα ο ΣΥΡΙΖΑ θα ακυρώσει νόμους του μνημονίου και ιδιαίτερα διατάξεις … ανθρωπιστικού χαρακτήρα.

Είπε τέλος πως στόχος του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει η αυτοδυναμία και πως οι όποιες συνεργασίες θα πρέπει να γίνουν μετεκλογικά και όχι προεκλογικά καθώς όπως είπε δεν ξέρει κανείς ποια κόμματα θα μπουν την επόμενη Βουλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα