Ο Justin Bieber ανεβαίνει στη σκηνή και τα... πετάει όλα! (VIDEO & ΦΩΤΟ)

Εμφάνιση- έκπληξη προσπάθησε να πραγματοποιήσει ο γνωστός τραγουδιστής, Justin Bieber. Ο νεαρός σταρ το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε στο Fashion Rocks, την εκδήλωση μόδας που παίρνουν μέρος σχεδιαστές από όλον τον κόσμο και τα έσοδα διατίθενται για φιλανθρωπικό σκοπό, όμως φαίνεται πως το… νεαρό της ηλικίας του δεν του επιτρέπει να δει τα πράγματα καθαρά.

Η εμφάνισή

του – προφανώς - δεν ήταν η αναμενόμενη αφού ο 20χρονος τραγουδιστής τη στιγμή που ανέβηκε στη σκηνή για να υποδεχτεί την Rita Ora, χαιρέτησε το κοινό που βρισκόταν εκεί με έναν διαφορετικό τρόπο...

Ξεκούμπωσε το μπλε σακάκι και το παντελόνι του, πετώντας τα στην άκρη, έβγαλε τα παπούτσια του, μένοντας μόνο με το μποξεράκι του. Ο τραγουδιστής, με αυτόν τον τρόπο προσέφερε… δωρεάν στριπτίζ στις θαυμάστριές του κάνοντάς τες να παραληρούν όμως έκανε και αναρίθμητους να τον αποδοκιμάσουν.

Grandma always said kill 'em with kindness...and then strip on live national tv. Lol. https://t.co/bKbeDJVsqJ

Justin Bieber (@justinbieber) September 10, 2014

Οι ελπίδες του να κερδίσει το κοινό χάνονταν με ραγδαίους ρυθμούς αφού η προσπάθειά του να φανεί “sex symbol” θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ως η απόλυτη αποτυχία.

Το βέβαιο είναι πως αυτή δεν ήταν η υποδοχή ήλπιζε…

Keywords
Τυχαία Θέματα