Νύφη έμεινε έγκυος από τον νάνο- στρίπερ του μπάτσελορ της

Την τελευταία εργένικη βραδιά της αποφάσισε να περάσει με... αξέχαστο τρόπο, μία νεαρή γυναίκα από την Ισπανία που λίγες ώρες μετά ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον καλό της.

Η ζωηρή Ισπανίδα, την παραμονή του γάμου της, οργάνωσε το συνηθισμένο πάρτι που κάνουν οι νύφες με προσκεκλημένες τις φίλες της και προσέλαβε ένα νάνο στρίπερ να τις διασκεδάσει. Στο τέλος της βραδιάς η ζωηρή νύφη είχε μια «στενή» επαφή με το νάνο. Η παρασπονδία της αυτή δεν έγινε γνωστή ούτε στις φίλες της, αφού για τους πρώτους εννέα μήνες του γάμου της - όσο δηλαδή κράτησε και η εγκυμοσύνη

της - όλοι πίστευαν πως το μωρό που κυοφορούσε, ήταν καρπός του έρωτά της με τον σύζυγό της.

Όταν όμως ήρθε η ώρα του τοκετού, το μεγάλο της μυστικό αποκαλύφθηκε, αφού το μωρό γεννήθηκε πάσχει από νανισμό.

Η γυναίκα, που γέννησε σε νοσοκομείο της Βαλένθια, αναγκάστηκε να ομολογήσει το μέχρι πρότινος καλά κρυμμένο «μυστικό» της, το οποίο όμως τώρα έχει γίνει διεθνής είδηση, αφού μετά την ιστοσελίδα LasCincoDelDia, της Βαλένθια που το μετέδωσε πρώτη και στη συνέχεια ακολούθησαν και τα εθνικά μέσα στην Ισπανία.

Η ιστοσελίδα, μάλιστα, αναφέρει ότι η νεαρή γυναίκα δεν είχε αναφέρει ούτε σε συγγενικά της πρόσωπα, ούτε στις φίλες της, την φλογερή νύχτα που πέρασε με τον διασκεδαστή νάνο, αλλά αναγκάστηκε να εξομολογηθεί όλη την ιστορία με την γέννηση του γιου της, αφού δεν μπορούσε να κρύβει άλλο το μυστικό της. Βέβαια, το όνομα της γυναίκας και το νοσοκομείο στο οποίο έφερε στον κόσμο τον «παράνομο καρπό» της «αμαρτωλής νύχτας» του πάρτι της, δεν έχουν αποκαλυφθεί!

Keywords
Τυχαία Θέματα