Νορβηγοί μουσικοί σε φεστιβάλ τζαζ στην Καρδαμύλη

Πάνω από 100 Νορβηγοί μουσικοί κατέφθασαν στην Καλαμάτα πριν από λίγες μέρες προκειμένου να λάβουν μέρος στο Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Μουσικής που διεξάγεται για πρώτη φορά στην Καρδαμύλη, 10-16 Μαΐου.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, τους Νορβηγούς επισκέπτες παρέλαβε το Σάββατο το ταξιδιωτικό γραφείο "Trigilidas travel" και το Nορβηγικό γραφείο "Lilleput Reiser" για να τους μεταφέρει στην Καρδαμύλη

σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια της περιοχής. Το αεροπλάνο ήταν γεμάτο από καλλιτέχνες μουσικούς τζαζ που ήρθαν για τη μουσική αυτή συνάντηση. Η διοργάνωση ήταν του Sarpsborg Jazz Club Norway, με τη συμμετοχή του Δήμου Δυτικής Μάνης.

Το Σάββατο το βράδυ οι μουσικοί και οι λάτρεις του είδους έφαγαν στο "Κάστρο", όπου και έπαιξε το Terje Dyrud Quartet. Οι συναυλίες και τα εργαστήρια θα διαρκέσουν ως την Παρασκευή και θα γίνουν στο "Anniska", στο καφέ "Ανδρούβιστα", στο μπαρ "1866", στα καφέ - μπαρ "Τίκλα" και "Ακουαρέλλα", στις Θαλάμες, στην πλατεία, στις ταβέρνες "Χαρίλαος", "Λέλας" και "Διόσκουροι", στο καφέ "Φαράγγι" στο Εξωχώρι, στο μπαρ "Χάι Χου" και αλλού.

Το πρόγραμμα ξεκινά από το πρωί όπου οι επισκέπτες κάνουν μπάνιο στη θάλασσα, βόλτες στο χωριό και μετά συμμετέχουν στα events. Προχθές το βράδυ στην "Ακουαρέλα" έλαβαν μέρος σε γευσιγνωσία κρασιού.

Keywords
Αναζητήσεις
φεστιβαλ τζαζ καρδαμυλη 2015
Τυχαία Θέματα