Νίκος Ξανθόπουλος: Πώς είναι σήμερα το αγαπημένο "παιδί του λαού"; (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Νίκος Ξανθόπουλος ήταν από τους πιο δημοφιλείς πρωταγωνιστές του ελληνικού κινηματογράφου τη δεκαετία του ’60.

Υποδυόταν πάντοτε τον φτωχό και βασανισμένο νέο που παλεύει για το μεροκάματο και ένα καλύτερο αύριο. Ο κόσμος της εποχής εκείνης ταυτιζόταν μαζί του και έξω από τους κινηματογράφους σχηματίζοντας ουρές κόσμου για να δουν τις ταινίες του.

Πέρα από την υποκριτική, ο Νίκος Ξανθόπουλος διακρίθηκε και στο τραγούδι. Άλλωστε σε πολλές από τις ταινίες που πρωταγωνιστούσε, ο ήρωας ήταν συνήθως και τραγουδιστής.

Η τελευταία του τηλεοπτική

εμφάνιση ήταν το 1994 στη σειρά «Η Κόψη του Ξυραφιού». Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την συγγραφή και ζει στην Παιανία μαζί με την σύζυγό του.

Σήμερα έχει τον δικό του «παράδεισο» και δηλώνει αγρότης. Βγάζει το δικό του κρασί και ασχολείται με την γη. Μάλιστα διαθέτει και σελίδα στο facebook όπου τον Μάρτιο που έγινε 80 ετών «ανέβασε» φωτογραφία του με λεζάντα:

«Ποτέ δεν φανταζόμουνα ότι θα φτάσω ογδόντα χρονών. Για δες λέω Νικολάκι ,τα κατάφερες. Είδες που φοβόσουνα όταν εννιά χρονών σε είχανε φυλακή οι Γερμανοί κι έτρεμες μήπως σε στείλουν να γίνεις σαπούνι. Ογδόντα χρόνια δεν είναι λίγα, μακάρι να τα φτάνανε κι άλλοι.

Τώρα όπως είμαι απάνω απάνω στο τελευταίο σκαλοπάτι και κοιτάζω κάτω, λέω μην απογοητεύεσαι για την κατάσταση. Δεν πιστεύω να κάνεις καμιά κουτουράδα διάβολε, έχεις παιδιά, εγγόνια ,σύνελθε. Ο πλούτος σου είναι τα παιδιά σου».

Διαβάστε επίσης:

Αγνώριστη σήμερα η Κορίνα του "Πάτερ Ημών" (ΦΩΤΟ)

Δεν θα πιστεύετε ποιος είναι ο ηθοποιός της φωτογραφίας (ΦΩΤΟ)

Keywords
Τυχαία Θέματα