Νέες ελαφρύνσεις προανήγγειλε ο Σαμαράς

Νέες ελαφρύνσεις προανήγγειλε ο Πρωθυπουργός από τη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης με βουλευτές. Ήταν την ώρα που χύθηκε ο καφές του Πρωθυπουργού με τον Μάξιμο Χαρακόπουλο να φωνάζει "Λεφτά θα πάρουμε κε Πρόεδρε. Ελπίζουμε να τα δούμε στις φοροελαφρύνσεις". Ο Πρωθυπουργός σοβάρεψε και απάντησε άμεσα: "Έρχονται κι άλλες ελαφρύνσεις. Θα το δείτε".

Στον καφέ με τον Πρωθυπουργό επίκεντρο της συζήτησης ήταν και ο ΕΝΦΙΑ με τους βουλευτές να λένε στον Πρωθυπουργό

ότι ήδη με τα πρώτα ειδοποιητήρια ήταν εμφανής η διαφορά σε σχέση με τις προηγούμενες εξωπραγματικές χρεώσεις. Ο Πρωθυπουργός συμφώνησε και ανακοίνωσε στους βουλευτές ότι σε λίγες ημέρες θα εκδοθεί από το υπουργείο Οικονομικών αναλυτικός πίνακας στον οποίο θα φαίνεται η διαφορά και πόσο μικρότερη είναι τελικά η επιβάρυνση. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης πολλοί βουλευτές έθεσαν στον Πρωθυπουργό και ένα αίτημα των αγροτών που έχουν γεννηθεί το 1948.

Σύμφωνα με το αίτημα η συγκεκριμένη κατηγορία συνταξιοδοτείται τον Ιούνιο του 2015 ωστόσο το δίκαιο αίτημά τους είναι να συνταξιοδοτηθούν τον Ιανουάριο ώστε έτσι να κερδίσουν ένα εξάμηνο και να κλείσουν λίγο την ψαλίδα με τους υπόλοιπους αγρότες. Ο Πρωθυπουργός έκανε την έκπληξη και μπροστά στους έκπληκτους βουλευτές πήρε το κινητό του διευθυντή του Γραφείου Τύπου του στη Βουλή Νίκου Τσιούτσια και τηλεφώνησε στον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα: "Χρήστο είναι δίκαιο το αίτημα των αγροτών. Κοίτα άμεσα τι μπορούμε να κάνουμε" είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα