Και... ξενοδόχος η Τζένη!

Της Στέλλας Νοβάκη, εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Πέτρος Κωστόπουλος, Τζένη Μπαλατσινού. Για μια 20ετία σχεδόν τα lifestyle περιοδικά τούς αποθέωναν. Είχαν, φυσικά, και εύκολη την πρόσβαση σε αυτά, γιατί τα περισσότερα ήταν δικά τους. Η ζωή τους δεν ήταν απλώς το παραμύθι που όλοι ήθελαν να ζήσουν, αλλά κάτι παραπάνω.

Δόξα, χρήμα, πολυτέλεια και μια οικογένεια δεμένη και ευτυχισμένη. Το παραμύθι όμως τελείωσε απρόσμενα. Ενας μιντιακός κολοσσός που κατέρρευσε,

χρέη που έφεραν την πτώχευση και ένας διαλυμένος γάμος τούς ξύπνησαν ξαφνικά από το όνειρο. Ωστόσο, η όμορφη παρουσιάστρια δεν το έβαλε κάτω.

Ενα μικρό ξενοδοχείο στο νησί που λατρεύει η Τζένη Μπαλατσινού, την Πάτμο, ήταν μία από τις επιθυμίες της, που είχε βάλει εδώ και χρόνια σκοπό να πραγματοποιήσει. «Στο νησί αυτό θέλω να γεράσω», δήλωνε η ίδια, η οποία εδώ και 20 χρόνια το επισκέπτεται για διακοπές, όπως έκανε και φέτος. Εχει αναπτύξει συγγενικούς και φιλικούς δεσμούς και ήθελε εκεί να κάνει τα νέα επιχειρηματικά της βήματα.

Οπως αποκαλύπτει το «Secret», λίγο καιρό πριν ανακοινωθεί το διαζύγιο του διάσημου ζευγαριού και ενώ η ζωή τους παρασυρόταν στη δίνη της οικονομικής κρίσης, η Τζένη είχε βρει την άκρη προκειμένου να πραγματοποιήσει ένα όνειρό της.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο...

Keywords
Τυχαία Θέματα