Νέα σελίδα ...σε όλα τα επίπεδα για την Έλενα Ράπτη

Θέμα συζήτησης στα πολιτικά και δημοσιογραφικά στέκια έχει γίνει γι' ακόμη μια φορά η Έλενα Ράπτη! Βλέπετε τα τεκταινόμενα στην προσωπική της ζωή, αλλά και η πολιτική της δράση, παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον αυτό το διάστημα, αφού η όμορφη βουλευτίνα φαίνεται να γυρίζει σελίδα σε όλα τα επίπεδα.

Σε ό,τι αφορά το πρώτο σκέλος, μετά από μια περίοδο έντονης εσωτερικής ανασυγκρότησης που ακολούθησε τον χωρισμό της με τον γνωστό δικηγόρο Γιάννη Μαρακάκη, Έλενα βρήκε και πάλι τον έρωτα στο πρόσωπο του νεαρού τραγουδιστή Λούκα

Γιώρκα, ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενα κοινών τους φίλων, της έκλεψε την καρδιά από την πρώτη στιγμή. Αν και στην αρχή, τόσο ο Κύπριος τραγουδιστής, όσο και η ξανθιά Θεσσαλονικά απέρριπταν κάθε συζήτηση περί μεταξύ τους ειδυλλίου, το τελευταίο διάστημα, όχι μόνο μιλούν με μεγαλύτερη άνεση για τα συναισθήματά τους, αλλά δεν διστάζουν να πραγματοποιούν κοινές εμφανίσεις σε δημόσιους χώρους. Ενδεικτική των διαθέσεων του ζευγαριού, ήταν η πρώτη κοινή «επίσημη» έξοδος στο νυχτερινό κέντρο «Μούσες» της Θεσσαλονίκης την περασμένη Κυριακή. Οι δυο τους βρέθηκαν εκεί με τους «κολλητούς» του Λούκα Γιώργκα από την Κύπρο, που ταξίδεψαν στην συμπρωτεύουσα για να δουν τον φίλο τους και να το απολαύσουν επί τω έργω, αφού ο τελευταίος εμφανίζεται σε γνωστή θεσσαλονικιώτικη πίστα. Κάθε Κυριακή όμως, το σχήμα έχει ρεπό, κι έτσι ο τραγουδιστής εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να διασκεδάσει με την παρέα και την αγαπημένη του, χωρίς επαγγελματικές σκοτούρες και άγχη. Όπως ήταν αναμενόμενο, όλα τα βλέμματα έπεσαν επάνω στην απαστράπτουσα Έλενα Ράπτη, η οποία προτίμησε για την πρεμιέρα στο πλευρό του νέου της έρωτα (τουλάχιστον σε χώρο όπου θα τους έβλεπαν εκατοντάδες βλέμματα), να υιοθετήσει ένα ροκ στιλάκι με δερμάτινο και εμφανή κυριαρχία του μαύρου χρώματος. Ασορτί με την βουλευτίνα ήταν και ο Λούκας που επέλεξε μαύρο t-shirt με στάμπες κι ένα χαλαρό τζινάκι. «Πολύ τακτικά μιλούσαν ο ένας στο αυτί του άλλου, ενώ κάποιες στιγμές ο Λούκας δεν δίσταζε να την αγκαλιάσει (σσ. όπως φαίνεται και στην φωτογραφία). Εκείνη δεν φαινόταν να αισθάνεται καθόλου άβολα», λέει στα parapolitika.gr, άνθρωπος που καθόταν στο διπλανό τραπέζι και τυγχάνει να γνωρίζει το ζεύγος. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του ίδιου, ο τραγουδιστής και η βουλευτίνα δεν ήπιαν παραπάνω από 2-3 ποτάκια, σε αντίθεση με τους εκ Μεγαλονήσου φίλους του πρώτου που αποδείχθηκαν. περισσότερο μερακλήδες. Λούκας Έλενα και η λοιπή παρέα αποχώρησαν από το μαγαζί λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα.

Φυσικά, η κοινή αυτή εμφάνιση μόνο τυχαία δεν ήταν, αφού πρόκειται για απόφαση και των δύο να απαλλαγούν από το κρυφτούλι και το άγχος των παπαράτσι. «Θα βγαίνουν μαζί, αλλά δεν είναι υποχρεωμένοι να δίνουν στον καθένα αναφορά για το τι συμβαίνει μεταξύ τους», σημειώνει στέλεχος της ΝΔ από την Θεσσαλονίκη που συνομιλεί τακτικά με την Έλενα Ράπτη. Υπενθυμίζεται, πως εδώ και λίγες ημέρες, υπάρχουν πληροφορίες πως η βουλευτίνα και ο τραγουδιστής σχεδόν. συζούν στο σπίτι της πρώτης.

Είναι χαρακτηριστικό εξάλλου, πως σε πρόσφατη συνέντευξή στο Down Town της Κύπρου, ο Λούκας άφησε την φαντασία των αναγνωστών να... καλπάζει, αφού αφενός εξέφρασε τον θαυμασμό του για την δυναμική προσωπικότητα και την αυτοπειθαρχία της Έλενας, και αφετέρου, κάθε άλλο παρά αρνήθηκε τα περί δεσμού, προτιμώντας να μιλήσει εν είδει δελφικού χρησμού. «Αν με τη λέξη "σχέση", δεν διευκρινίζεται αν είναι σε φιλικό ή σε συναισθηματικό επίπεδο, τότε σαφώς και έχουμε σχέση. Για να γίνει πιο συγκεκριμένο, καλύτερα να περιμένουμε να μας το δείξει ο χρόνος.», ανέφερε ο Λούκας, ο οποίος σχολίασε και τις διαφόρων ειδών «κακίες» για την διαφορά ηλικίας που τον χωρίζει από την όμορφη Θεσσαλονικιά: «Όταν δύο άνθρωποι επικοινωνούν και τα βρίσκουν μεταξύ τους σε όλα τα επίπεδα, δεν παίζει ρόλο η ηλικία. Οπότε, εμένα αυτό μου φτάνει, είτε θεωρηθώ θύμα κάποιας "μάστιγας", είτε όχι».

Μύλος με την περιφέρεια

Την ίδια στιγμή, η Έλενα Ράπτη έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα αναφορικά με την στάση της στην κόντρα Ιωαννίδη-Τζιτζικώστα για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει βγει να δηλώσει δημόσια την στήριξή της στον «κόουτς» που είναι και ο εκλεκτός του Μεγάρου Μαξίμου, έχει προκάλεσε ποικίλα σχόλια στους κόλπους του γαλάζιου στελεχιακού δυναμικού της συμπρωτεύουσας. Μάλιστα, κάποιοι προχωρούν ένα βήμα περισσότερο, τονίζοντας πως η βουλευτίνα έχει ενεργοποιήσει σιωπηρά τον μηχανισμό της για χάρη του «γαλάζιου αντάρτη».Πάντως, οι γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα στην Θεσσαλονίκη, αποδίδουν τους χειρισμούς της Έλενας σε μια. μικρή ψυχρότητα που έχει δημιουργηθεί στις σχέσεις της με την κομματική ηγεσία ελέω των πιέσεων που δέχτηκε για να κατέβει υποψήφια δήμαρχος κόντρα στον Γιάννη Μποτάρη (στις κρυφές μετρήσεις πήγαινε πολύ καλά). Ως εκ τούτου, οι εν λόγω κύκλοι, στοιχηματίζουν πως πολύ σύντομα θα βρεθεί στο Μαξίμου για να συνομιλήσει με τον πρωθυπουργό στο πλαίσιο των συναντήσεων που πραγματοποιεί ο τελευταίος με τα μέλη της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας, προκειμένου να τους ζητήσει να στηρίξουν εμπράκτως τους υποψηφίους της ΝΔ στις περιφέρειες και τους Δήμους-κλειδιά της χώρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα