Νέα Δημοκρατία: Καμπάνια με 200 χρόνια μετά το... 1821

H Νέα Δημοκρατία, για πρώτη φορά στην διαδικασία των εκλογών, συμμετέχει με μια ολοκληρωμένη καμπάνια στο διαδίκτυο. Στο πλαίσιο αυτό βασικό εργαλείο είναι η κεντρική προεκλογική ιστοσελίδα lemetinalithia.gr.

Το όνομα συνδέεται με το προεκλογικό μήνυμα της συνολικότερης καμπάνιας, «λέμε την αλήθεια» και στόχο έχει την προβολή ενός θετικού λόγου μέσα από την προώθηση θετικών ειδήσεων. Η ιστοσελίδα δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να πληροφορηθεί άμεσα για τις

53 «αλήθειες» -σε κωδικοποιημένη μορφή κάρτας- του κυβερνητικού έργου. Για όσα έχουν γίνει αλλά και για όσα είναι σε εξέλιξη και ολοκληρώνονται, εντός του 2015.
Οι «αλήθειες» εντάσσονται σε 20 κατηγορίες πολιτικής, ( πχ. «Ασφάλεια στον πολίτη», Λιγότερη γραφειοκρατία-Ευέλικτο Κράτος) ενώ αυτές οι κατηγορίες διατρέχουν όλο το φάσμα της πολιτικής, κάτω από 4 θεματικές: την καθημερινότητα, την ανάπτυξη, την κοινωνία και το κράτος.
Η ιστοσελίδα «καλύπτει» το σύνολο της προεκλογικής δράσης του Αντώνη Σαμαρά, μέσα από την κάρτες που απεικονίζουν τα βασικά σημεία των ομιλιών, κάρτες που παρουσιάζουν τις επόμενες κινήσεις του αλλά και videos/youtube από τις ομιλίες.
Βασικό banner στην ιστοσελίδα αποτελεί η ανάδειξη του Αναπτυξιακού Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας-Ελλάδα 2021, σε 4 πυλώνες: αναπτυξιακό σχέδιο, ανασυγκρότηση κοινωνικού κράτους, μεταρρυθμίσεις για ανταγωνιστικότητα, φορολογικές μειώσεις.

Το έτος αυτό είναι κομβικό για τον Αντώνη Σαμαρά. Να θυμίσουμε πως τον Σεπτέμβριο του 2011 , από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ο Αντ. Σαμαράς, τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο 2021, έτος που θα εορταστούν τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Τι εννοούσε;

Ο νυν Πρωθυπουργός είπε τότε ότι θέλει το 2021, να είναι μια επέτειος που θα εορταστεί η αναγέννηση της χώρας.«Αυτή η Νέα Ελλάδα που χτίζουμε, θα είναι αντάξια εκείνης που οραματίστηκαν όσοι ξεκίνησαν τον αγώνα της Ανεξαρτησίας μας πριν 200 χρόνια» είχε τονίσει μεταξύ άλλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα