Μούσα του Gucci και σύζυγος γκέι καριερίστα η Δανέζα που φλέρταρε ο Ομπάμα

Η αλήθεια είναι προτού γίνει γνωστό το απροκάλυπτο φλερτ της με το πλανητάρχη, Μπάρακ Ομπάμα, δεν μας είχε απασχολήσει ιδιαίτερα. Πλέον είναι η «πέτρα του σκανδάλου» με αφορμή το περιστατικό που έγινε στην κηδεία του Μαντέλα.

Όλα ξεκίνησαν από μία απλή selfie φωτογραφία,για την οποία δεν νιώθει καν ένοχη... Η Χέλε Τόρνινγκ Σμίντ – όχι με ιδιαίτερο κόπο - κατάφερε

να κάνει έξαλλη την πρώτη κυρία της Αμερικής.

Ποια είναι όμως στην πραγματικότητα;

Η Χέλε Τόρνινγκ Σμίντ είναι σέξι, προσέχει το ντύσιμό της – μάλιστα στη Δανία την αποκαλούν «Gucci Helle» - και το μεγάλο ερωτηματικό(;) θα είναι πάντα το εάν έχει κάνει μπότοξ. Η πρωθυπουργός της Δανίας, ρωτήθηκε κάποια στιγμή γιατί ντύνεται τόσο ακριβά και τόσο καλά και απάντησε: «Δεν μπορούμε να είμαστε όλοι ντυμένοι σκατά!», ενώ όταν επιβιβάστηκε σε στρατιωτικό αεροπλάνο για την Λιβύη φόρεσε στρατιωτικό μπουφάν αλλά δεν αποχωρίστηκε τις Gucci γόβες της και την κατακόκκινη Gucci τσάντα της!

Η Χέλε Τόρνινγκ Σμίντ έγινε η πρώτη πρωθυπουργός της Δανίας στις 3 Οκτωβρίου 2011, εκμεταλλευόμενη στο έπακρο την εξωτερική της εμφάνιση. Μάλιστα, η λέξη που χρησιμοποιήθηκε πιο πολύ δίπλα από το όνομά της στο Google κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας ήταν «Γυμνή», αφήνοντας την υποψία πως οι επίδοξοι ψηφοφόροι της αναζητούσαν να βρουν γυμνές φωτογραφίες της στο διαδίκτυο. Ενώ μεγάλο ερώτημα για την όμορφη ξανθιά θα είναι το εάν έχει κάνει μπότοξ.

Σκάνδαλα, κουτσομπολιά και σενάριο η προσωπική της ζωή

Η καριέρα της μοιάζει σαν να είναι σενάριο της δημοφιλούς πολιτικής σειράς Borgen. Πολλές φορές η ίδια συγκρίνει τον εαυτό της με την πρωταγωνίστρια της σειράς.

Είναι παντρεμένη με τον Στίβεν Κίνοκ, γιο του βρετανού πρώην ηγέτη των Εργατικών Νιλ Κίνοκ. Δεν ζουν την συμβατική ζωή που ζει ένα παντρεμένο ζευγάρι. Εκείνος είναι Διευθυντής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και ζει στο Νταβός της Ελβετίας και περνά περίπου 33 σαββατοκύριακα στην Δανία...

Σύμφωνα με τη νομοθεσία στη Δανία, το γεγονός ότι δεν είναι μόνιμος κάτοικος Δανίας, ωφελεί την σύζυγό του η οποία έχει φοροαπαλλαγή περίπου 50.000 από τα δάνεια για το σπίτι τους στην Κοπενχάγη. Ο γάμος τους έχει γίνει πολλές φορές πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες της χώρας και πολλές είναι οι φορές που υπάρχουν υπονοούμενα για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του συζύγου της πρωθυπουργού της Δανίας.

Η ίδια δεν δίστασε να απαντήσει όταν ρωτήθηκε. «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν είναι αλήθεια. Είναι τόσο κακόγουστο. Είναι πολύ δυσάρεστο να ακούω ανθρώπους να μιλούν για μας κατ΄αυτό τον τρόπο», είπε.

Πως όμως κυκλοφόρησαν αυτές οι φήμες; Πρώτον το γεγονός ότι δεν ζουν μαζί. Όμως ήταν και κάτι άλλο. Ο λογιστής του ζευγαριού για να δικαιολογήσει απλήρωτους φόρους είπε στους εφοριακούς ότι ο πελάτης του είναι bisexual ή gay για να εξηγήσει γιατί μένει τόσο λίγο χρόνο στη Δανία...

Keywords
Τυχαία Θέματα