Μήνυμα Βενιζέλου στους παπανδρεϊκούς!

Ρεπορτάζ: Κέλλυ Κοντογεώργη

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε όσους τον αμφισβήτησαν κατά τη διάρκεια της σημερινής συντονιστικής επιτροπής της Ελιάς. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε "γελοία υπόθεση" τα περί ηγεσίας τη στιγμή που υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα. "Δεν ήμουν εκεί. Βάραγαν τον αέρα" ήταν το μήνυμα του Ευ. Βενιζέλου προς του αμφισβητίες

του από το παπανδρεϊκό στρατόπεδο λέγοντας χαρακτηριστικά "η αλλαζονεία κατά του ΠΑΣΟΚ τιμωρήθηκε και η αποστασιοποίηση από το λεγόμενο ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου απορρίφθηκε".

"Η Ελιά είναι η πραγματική ευκαιρία για συστράτευση της Αριστεράς χωρίς παραγοντισμούς. Δεν χωρά φεστιβάλ δημαγωγίας. Δεν "μασάει" κανείς πιά" τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλώντας για την συγκρότηση της Κεντροαριστεράς χαρακτηρίζοντας την Ελιά σημαντικό δημοκρατικό εγχείρημα και έμπρακτη Αριστερά της πολιτικής πράξης.

Αναφερόμενος στο Ποτάμι ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε ότι έλαβε ένα καθόλα ευκαταφρόνητο ποσοστό και αξίζει τον σεβασμό ενώ είπε "η συναινετική στάση απέναντι στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή πρέπει να καταγραφεί".

Ο Ευ. Βενιζέλος δεν παρέλειψε να κατακρίνει όσα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ "στέγασαν πολιτικά τον προσωπικό τους τυχοδιωκτισμό στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ" όπως είπε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα