Μια Γερμανίδα 50άρα που τα σπάει

Μετά από σχεδόν 26 χρόνια όταν η ηθοποιός Kirchberger πρωταγωνιστούσε στο film « πηγές της ζωής » και τράβηξε επάνω της όλα τα αντρικά βλέμματα στον κινηματογράφο, με την τρίτη εμφάνισή της στο n περιοδικού Playboy, Hugh Hefner, τα έκανε όλα «τούμπα».

Θέλω να είμαι στο καλύτερο ερωτικό παιχνίδι του αντρικού περιοδικό των διάσημων ανδρών δήλωσε: «Μου αρέσει να είμαι γυμνή

μπροστά στο περίπτερο αλλά και στην κάμερα. Είμαι μια Erotomanin, έχω να πω ειλικρινά.

"Στην πρώτη μου γυμνή φωτογράφηση είχα πει ότι απλά ότι ήμουν πολύ υπερήφανη να είμαι στο περιοδικό, που έχουν διαβάσει κρυφά στην εφηβεία τους όλοι οι άντρες."

Ερωτική γυμνή φωτογράφηση αν και μεγάλη, ναι μου αρέσει, δήλωσε υπερήφανη για το αψεγάδιαστο κορμί της που πολλές 20αχρονε θα το ζήλευαν.

Για την ιστορία πρέπει να αναφέρουμε ότι το 1988, ήταν η πρώτη φορά που πόζαρε γυμνή ως Pin Up Playboy - και ξανά το 1995.

Παρά τα 49 χρόνια της χρόνια η πολύ ερωτική Kirchberger δηλώνει: «Αν και φυσικά ξέρω ότι πλέον το κορμί μου δεν θυμίζει τίποτα από αυτό που ήταν πριν από 25 χρόνια, εντούτοις αισθάνομαι χίλιες φορές πιο σέξι.

Οι δύο φορές μητέρα που έχει μια κόρη 28 ετών και ένα 15χρονο αγόρι, δεν δισταζει να προχωρήσει σε αποκαλύψεις όπως αυτή:

«Εγώ μπορεί να πέσω και στην αγάπη μιας γυναίκα, καθώς που μπορει να μην είναι το φυσιολογικό αλλά είναι κάτι το διαφορετικό απ΄ ότι οι άνδρες. Παρόλα αυτά, θεωρώ ότι χρειάζομαι πολλή θηλυκής ενέργεια γύρω μου. "

Απολαύστε τη:

Keywords
Τυχαία Θέματα