Μετά από 50 μήνες (!) παρέδωσε καθήκοντα Εκπροσώπου Τύπου ΓΕΕΘΑ

Μετά από τέσσερα χρόνια και δύο μήνες, 50 μήνες συνολικώς, στην «ηλεκτρική καρέκλα» του Εκπροσώπου Τύπου του ΓΕΕΘΑ και υπηρετώντας στο διάστημα αυτό κάτω από δύο Αρχηγούς, ο Σμήναρχος (Ι) Κωνσταντίνος Μπούζος παρέδωσε χθες επισήμως τα καθήκοντά του στον νέο Εκπρόσωπο Αντισυνταγματάρχη (ΔΒ) Νικόλαο Χολέβα.

Ο αποχαιρετισμός του παλαιού Εκπροσώπου, ο οποίος υπήρξε απολύτως επιτυχημένος στα καθήκοντά του (γι’ αυτό άλλωστε και ήταν ένας από τους μακροημερεύσαντες στη συγκεκριμένη «ηλεκτρική καρέκλα») και η παρουσίαση του αντικαταστάτη

του πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια σύντομης τελετής, παρουσία του ίδιου του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου. Ο Αρχηγός, στη σύντομη ομιλία του, ευχαρίστησε τόσο τον Σμήναρχο (Ι) Μπούζο, όσο και τον προκάτοχό του Αρχηγό Πτέραρχο (Ι) Γιάννη Γιάγκο, ο οποίος τον είχε επιλέξει και τον είχε άμεσο συνεργάτη του για 16 μήνες, ενώ – αστειευόμενος – δεν παρέλειψε να απονείμει ευχαριστίες και στον….εαυτό του, γιατί τον διατήρησε στη θέση του για 34 ολόκληρους μήνες, μέχρι τώρα που ήλθε ο καιρός να «γράψει» διοικητικά καθήκοντα στον βαθμό του και γι’ αυτό μετατίθεται.

Ο νέος Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΕΕΘΑ Αντισυνταγματάρχης (Διαβιβάσεων) Νικόλαος Χολέβας είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (Τάξη 1991) και στη μέχρι τώρα σταδιοδρομία του έχει υπηρετήσει σε μονάδες του Όπλου του στη Ζώνη Ευθύνης της ΑΣΔΕΝ στα νησιά, αλλά και στις αντίστοιχες Ζ.Ε. του Δ’Σώματος Στρατού στη Θράκη και του Γ’ ΣΣ, ενώ έχει μετεκπαιδευτεί σε θέματα Επικοινωνιών στις ΗΠΑ.

Στην τελετή παρέστησαν οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι του ΥΠΕΘΑ, καθώς και το προσωπικό των τμημάτων ενημέρωσης των τριών κλάδων των ΕΔ.

Καλή επιτυχία και στους δύο στα νέα τους καθήκοντα.

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα