Μελίνα Ασλανίδου: ''Δεν είχα ποτέ σχέση με το αλκοόλ''

Στη Σπυριδούλα Τριάντου, εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Το όνομά της συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τους πιο αξιόλογους καλλιτέχνες της δεκαετίας, η ίδια ωστόσο δεν σταματάει εκεί, αλλά προχωράει και σε μια νέα δεκαετία. Mουσικοσυνθέτες μεγάλου βεληνεκούς τής εμπιστεύονται τραγούδια τους, ενώ το βιογραφικό της συμπληρώνεται με αξιοσημείωτες συνεργασίες. Ωστόσο, με την εμφάνισή της στο «The Voice», από τη θέση του coach, αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο στα media.

Η Μελίνα Ασλανίδου είναι το κορίτσι με τη γλυκιά φυσιογνωμία, που θα σου μιλήσει ευγενικά, θα σε γοητεύσει με τα εκφραστικά της μάτια και… αν αρχίσει να σου τραγουδά, ε τότε θα σε μαγέψει στο λεπτό.

Το «Αχ κινδυνεύω» είναι μία από τις νέες και πολύ μεγάλες της επιτυχίες. Από τι μπορεί να κινδυνεύσει όμως η ίδια η Μελίνα;

«Μπορώ να “κινδυνεύσω” από ανθρώπους χωρίς συναισθήματα. Αυτό με τρομάζει: οι άνθρωποι που όχι μόνο δεν μπορούν να αγαπήσουν, αλλά κυρίως δεν δέχονται να αγαπηθούν».

Η Μελίνα δεν πρόλαβε να ονειρευτεί τι θα γίνει όταν μεγαλώσει, αφού σε πολύ μικρή ηλικία εκδηλώθηκε η αγάπη της για το τραγούδι: «Τραγουδούσα από το σχολείο και επαγγελματικά ξεκίνησα μικρή, στα 19 μου. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου στον τομέα βοηθού ιατρικών εργαστηρίων, τα βράδια τραγουδούσα επαγγελματικά». Με το «The Voice» μπήκε στα σπίτια όλων και τη γνώρισαν ακόμα και εκείνοι που δεν την ήξεραν καλά. Το όνομά της φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα, ενώ ασχολούνται σε μεγάλο βαθμό τώρα πια με τη ζωή της. Και όχι μόνο την επαγγελματική.

Πώς διαχειρίζεται το «παιχνίδι» της δημοσιότητας;

«Χάλια. Αυτό το παιχνίδι της δημοσιότητας είναι τελείως έξω από τα νερά μου. Ξέρω ότι η αναγνωρισιμότητά μου μέσα από την τηλεόραση έχει διογκωθεί, αλλά ξέρω επίσης ότι αυτή είναι πρόσκαιρη και ότι, αν δεν είμαι πιστή και αφοσιωμένη στη δουλειά μου, στο τραγούδι δηλαδή, η δημοσιότητα έρχεται και παρέρχεται».

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ».

Στο «The Voice» διεκδικούν όλοι τους καλύτερους διαγωνιζόμενους. Υπάρχει καθόλου ανταγωνισμός ανάμεσα στους τέσσερις;

«Υπάρχει υγιής ανταγωνισμός μεταξύ μας. Είμαστε ενωμένοι, έχουμε άμιλλα, είμαστε εκεί όλοι για έναν σκοπό συγκεκριμένο: να αναδείξουμε την καλύτερη φωνή, και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε, χωρίς φυσικά να λείπουν τα αστεία και τα πειράγματα, που μας διασκεδάζουν και μας ενώνουν… Σίγουρα έχουν υπάρξει παίκτες που τους ήθελα στην ομάδα μου, αλλά εκείνοι επέλεξαν κάποιον άλλον coach. Επιφυλάσσομαι να κλέψω κάποιον από αυτούς σε επόμενο στάδιο του παιχνιδιού». Η ίδια αισθάνεται τον Αντώνη Ρέμο σαν οικογένεια πια, αφού τα τελευταία δύο χρόνια έχουν δουλέψει αρκετά μαζί.

«Θεωρώ ότι και οι τέσσερις είμαστε ενωμένοι», μου λέει. Τη ρωτάω αμέσως μετά για τον Γιώργο Λιάγκα, για τον οποίο, όπως φαίνεται, έχει ξεκάθαρη άποψη: «Ο Γιώργος είναι αυθόρμητος, πηγαίος και πολύ ευγενής με τα παιδιά. Θεωρώ ότι κάνει εξαιρετικά τη δουλειά του. Εξάλλου τις εξετάσεις του τις έχει δώσει και έχει περάσει με άριστα από τον κόσμο». Στη ζωή δεν είναι όλα ρόδινα και η Μελίνα Ασλανίδου το ξέρει πολύ καλά αυτό… Εχει περάσει δύσκολα και ακόμα δεν έχει καταφέρει να ξεφύγει από τις αναμνήσεις: «Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν έχασα τον αδελφό μου. Και είναι ακόμα. Θα ήθελα να μπορούσα να έχω δίπλα μου ακόμα τον αδελφό μου. Να μοιραστούμε μαζί όλες τις στιγμές μας». Με την ψυχανάλυση τα πάει καλά. Δεν έχει ταμπού. Αλλωστε, έχει καθίσει και η ίδια στην… αναπαυτική αυτή καρέκλα: «Η ψυχανάλυση είναι μια επιστήμη που βοηθάει γενικά τον άνθρωπο. Προσωπικά, έκανα τρία χρόνια και με βοήθησε στην αυτογνωσία. Καταλαβαίνοντας καλύτερα τον εαυτό μου, μπορώ να ζήσω σε μεγαλύτερη αρμονία με τους άλλους».

Υπάρχει κάτι που την έχει ενοχλήσει από όλα όσα έχουν γραφτεί για εκείνη; Η απάντησή της είναι καταλυτική, καθώς φαίνεται ξεκάθαρα πως θέλει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους: «Ακριβώς επειδή είναι ανυπόστατο, δεν μπορεί να με ενοχλήσει, γιατί όταν ξέρεις ποιος είσαι και τι έχεις κάνει, δεν σε ενοχλούν δημοσιεύματα ανυπόστατα. Υπάρχουν “δημοσιογράφοι” που νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα, ενώ στην ουσία εξυπηρετούν συμφέροντα. Στο παρελθόν έχουν γράψει ότι είχα ιδιαίτερη σχέση με το αλκοόλ, κάτι που δεν ισχύει και δεν ίσχυε ποτέ. Οποιος με γνωρίζει γελάει διαβάζοντας τέτοια. Θα ήθελα όμως να το αναφέρω, γιατί ο κόσμος δεν με γνωρίζει και πολλές φορές τείνει να πιστεύει ανθρώπους που φέρουν τον τίτλο του δημοσιογράφου».


“Με έχουν απατήσει”

Η σχέση της Μελίνας Ασλανίδου με τα παιδιά είναι πολύ καλή. Και ναι, σκέφτεται να δημιουργήσει οικογένεια: «Φυσικά και το σκέφτομαι. Είμαι γυναίκα και η φύση με προορίζει για να γίνω μητέρα. Η οικογένεια και τα παιδιά είναι η ολοκλήρωση της γυναίκας -χωρίς αυτό να είναι εμμονή. Πιστεύω ότι πάντα μια γυναίκα ερωτεύεται πρώτα και μετά σκέφτεται τα υπόλοιπα. Φαντάζομαι ότι όταν ερωτευτώ, θα μου εμφανιστεί πιο έντονα το συναίσθημα αυτό».

Με την απιστία δεν τα πάει καλά. «Πιστεύω ότι η απιστία είναι μέσα στη ζωή. Αν έχω δικαίωμα επιλογής, επιλέγω να μην το μάθω ποτέ. Μου έχει συμβεί, κι ενώ το συγχώρησα, παρέμεινε μια ανοιχτή πληγή, που δεν έκλεισε ποτέ», παραδέχεται. Οσο για το ποιο είναι το μυστικό για να έχει μια σχέση διάρκεια, λέει: «Να μπορεί ο ένας να σέβεται και να εμπνέει θαυμασμό στον άλλον. Η απομυθοποίηση του ενός στα μάτια του άλλου είναι το τέλος της σχέσης». Η ίδια τα έχει βρει με τον εαυτό της και όταν κοιτιέται στον καθρέφτη, δεν νιώθει καμία ανασφάλεια: «Γιατί να νιώθω ανασφάλεια; Ο καθρέφτης μου μού λέει πάντα ότι είμαι όμορφη. Τα έχω βρει με τον εαυτό μου. Ολα καλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα