Μεγάλη δημοσκόπηση για τις αυτοδιοικητικές στην Πελοπόννησο!

Στροφές ανεβάζουν... για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόµενου Μαΐου τα επιτελεία των κοµµάτων, πραγµατοποιώντας µετρήσεις προκειµένου να καταγραφεί η δυναµική των κατά τόπους υποψηφίων.

Οπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, προ ηµερών ολοκληρώθηκε ευρεία δηµοσκόπηση

στην Πελοπόννησο από γνωστή εταιρεία, για λογαριασµό µεγάλου κόµµατος, στην οποία «µετρήθηκαν» µια σειρά από πρόσωπα για τις περιφερειακές και δηµοτικές εκλογές. Ειδικότερα, σύµφωνα µε τα αποτελέσµατα, προηγείται ο νυν περιφερειάρχης, Πέτρος Τατούλης, ενώ ακολουθεί η βουλευτής Λακωνίας της Ν.∆. Φεβρωνία Πατριανάκου. Την τρίτη θέση καταλαµβάνει ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος και ακολουθούν ο πρώην βουλευτής Γρηγόρης Αποστολάκος, ο δήµαρχος Χαϊδαρίου ∆ηµήτρης Μαραβέλιας και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος.

Αντίστοιχα για τον ∆ήµο Τρίπολης, ο «γαλάζιος» νυν δήµαρχος, Γιάννης Σµυρνιώτης, προηγείται πάνω από 15 µονάδες από τον ∆ηµήτρη Παυλή (που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ), ενώ στο Ναύπλιο φαίνεται πως από τον πρώτο γύρο εκλέγεται ο ∆ηµήτρης Κωστούρος, καθώς ο Χρήστος Γραµµατικόπουλος δεν συγκεντρώνει υψηλά ποσοστά. «Περίπατο» αναµένεται να κάνει στον ∆ήµο Καλαµάτας ο νυν δήµαρχος, Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος συγκεντρώνει ποσοστό άνω του 50%. Στον ∆ήµο Κορίνθου θα γίνει σκληρή µάχη µεταξύ του νυν δηµάρχου, Αλέξανδρου Πνευµατικού, και του νυν προέδρου του Επιµελητηρίου, Βασίλη Νανόπουλου. Στον ∆ήµο Αργους-Μυκηνών, ο ∆ηµήτρης Καµπόσος κατατάσσεται πρώτος, µε ποσοστό πάνω από 40%.

Σηµειώνεται ότι η ίδια εταιρεία πραγµατοποίησε παράλληλα µέτρηση για τη δύναµη των κοµµάτων, στην οποία η Ν.∆. συγκέντρωσε ποσοστό λίγο πάνω από το 20%, ο ΣΥΡΙΖΑ κοντά στο 15%, η Χρυσή Αυγή γύρω στο 11%, το ΠΑΣΟΚ περί το 5%, οι ΑΝ.ΕΛ. και το ΚΚΕ 4%, ενώ εκτός Βουλής καταγράφηκε η ∆ΗΜ.ΑΡ.

Keywords
Τυχαία Θέματα