«Μεγάλες φιλοδοξίες για το Champions League»

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Νταβίντ Φουστέρ, είναι ένα από τα πιο πολύτιμα «γρανάζια» στη μηχανή της ομάδας του.

Ο Μίτσελ ποντάρει πολλά πάνω του και ο συμπατριώτης του τον δικαιώνει με τις εμφανίσεις του μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν είναι άλλωστε τυχαία ο πρώτος σε ασίστ φέτος, έχοντας ήδη πέντε, ενώ κάνει και πολλά άλλα πράγματα μέσα στο γήπεδο.

Ο Φουστέρ μίλησε στην ιστοσελίδα «lusofans.com» και εξέφρασε τον ενθουσιασμό του με τον φετινό Ολυμπιακό,

αναφέρθηκε στο ρόστερ, στις φιλοδοξίες για το Champions League και την επικείμενη αναμέτρηση με την Μπενφίκα στη Λισσαβώνα.

Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό, ανέφερε: «Αυτή είναι η τέταρτη σεζόν στον Ολυμπιακό. Η φυσική μου θέση είναι μέσος ή δεύτερος επιθετικός, αν και τώρα παίζω στα άκρα. Φέτος έχουμε δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα. Ρομπέρτο και Σαβιόλα ήρθαν στην ομάδα και θα μας βοηθήσουν πολύ... Το ελληνικό ποδόσφαιρο χτυπήθηκε λίγο από την σοβαρή κρίση που πλήττει τη χώρα, αλλά η ατμόσφαιρα στα γήπεδα και ειδικά στο Καραϊσκάκη είναι θεαματική. Είμαι πολύ χαρούμενος στον Ολυμπιακό, γιατί είναι μια μεγάλη ομάδα και επειδή αισθάνομαι τον σεβασμό που μου δείχνουν».

Για τις φιλοδοξίες στο Champions League, είπε: «Είναι ακόμα ένα μεγάλο ευρωπαϊκό ματς στο οποίο έχω την τύχη να παίζω. Είναι η πρώτη φορά που θα αντιμετωπίσω τη Μπενφίκα και θα επισκεφθώ την Λισαβόνα. Θα είναι πολύ δύσκολο ματς, αλλά θέλουμε τους βαθμούς, είμαστε ενθουσιασμένοι για να κάνουμε πολύ καλό παιχνίδι και να έρθει η νίκη. Εχουμε μεγάλες φιλοδοξίες για το φετινό Champions League».

Για τη Μπενφίκα, σχολίασε: «Η Μπενφίκα είναι από τους κορυφαίους συλλόγους στην Πορτογάλια και έχει πετύχει πολλά στην Ευρώπη. Εχει έμπειρους παίκτες όπως οι Λουϊζάο, Γκαράι, ο Μάτιτς στο κέντρο, αλλά και ένας μεγάλος σκόρερ, ο Καρντόσο. Αυτόν που ξέρω καλύτερα είναι ένας πρώην συμπαίκτης μου, ο Φέισα. Πολύ καλός αμυντικός μέσος, με μεγάλη ικανότητα στο ανασταλτικό και το δημιουργικό ματς. Θα βοηθήσει πολύ τη Μπενφίκα».

Συν τις άλλοις, ο Φουστέρ έστειλε και το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο του Ολυμπιακού, ώστε να βλέπει μπάλα και να απολαμβάνει το θέαμα, αλλά και παράλληλα να υπάρχει σεβασμός, που αποτελεί «θεμέλιο λίθο» του ποδοσφαίρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα