Με εκπληκτική λεπτομέρεια θα βλέπουν τα χαρακτηριστικά του παιδιού τους οι γονείς

Όταν η Εlisabeth Mitrano, μια νεαρή μητέρα από την Μασαχουσέτη, αντίκρισε για πρώτη φορά τον αγέννητο γιο της μέσα από υπέρηχο HDlive το ξάφνιασμά της ήταν μεγάλο. Βρισκόταν στο τελικό στάδιο της εγκυμοσύνης, το σώμα της ήταν βαρύ και εξουθενωμένο και η ευχαρίστηση αυτής της φάσης ήταν κάτι πολύ απόμακρο για αυτή. Το να βλέπει αυτές τις εικόνες αντί για ασπρόμαυρες, σκοτεινές και θολές φωτογραφίες, την έκανε να ξεχάσει τα πάντα και να αισθανθεί ανακουφισμένη. Μπροστά της είχε τον κανονικό άνθρωπο που σε λίγο καιρό θα κρατούσε στην αγκαλιά της .

Οι 3D υπέρηχοι δεν είναι κάτι καινούργιο.

Αυτό που είναι όμως καινοτόμο στην τεχνολογία που η GE Healthcare εφαρμόζει, είναι κάτι που που φέρνει στην επιφάνεια μια τελείως διαφορετική οπτική. Πέραν της 3D και 4D απεικόνισης, το φως που διαχέεται ελεγχόμενα επιτρέπει στους γονείς να δουν με εκπληκτική λεπτομέρεια χαρακτηριστικά του παιδιού τους, εκφράσεις, κινήσεις, ακόμη και αντιδράσεις που μέχρι πρότινος ήταν αδύνατο να αποτυπωθούν.

Σύμφωνα με το lifo.gr, η γιατρός που χειρίζεται το μηχάνημα υπέρηχων περιγράφει την πρώτη φορά που οι γονείς έρχονται σε τόσο στενή επαφή με το μωρό τους: "Στην αρχή θα ακούσουν την καρδιά και θα επικρατήσει μια σιγουριά πως το μωρό είναι υγιές και ζωντανό. Μόλις όλα είναι κατάλληλα, αναλαμβάνει η τεχνολογία HDlive και τότε βλέπεις την ανάσα τους να κόβεται. Είναι δυνατές στιγμές που μοιραζόμαστε με νέους γονείς και η αγωνία αλλά και η χαρά μας είναι σχεδόν η ίδια."

Κύηση στην 8η εβδομάδα

Κύηση στην 10η εβδομάδα

Κύηση στην 12η εβδομάδα

Κύηση στην 13η εβδομάδα

Κύηση στην 15η εβδομάδα

Κύηση στην 20η εβδομάδα

Κύηση στην 32η εβδομάδα

Κύηση στην 36η εβδομάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα