Με αφιέρωμα στο λαϊκό τραγούδι ανοίγει ξανά το θέατρο Βέμπο

Τον φετινό Νοέμβρη, το ιστορικό θέατρο Βέμπο ανοίγει ξανά τις πόρτες του στο κοινό, με ένα ιδιαίτερο, γεμάτο αγαπημένα τραγούδια και συναίσθημα θεατρικό έργο: το ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΑΡΑΜΑ, του Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα.

Το έργο είναι γεμάτο από λαϊκά τραγούδια που όλοι αγαπάμε. Ταυτόχρονα όμως είναι μια πολύ δυνατή και συγκινητική ερωτική ιστορία, που διαδραματίζεται μεταπολεμικά, στα χρόνια ακριβώς των μεγάλων λαικών δημιουργών.

τραγουδιών και φωνών.Οι ήρωες του έργου είναι άνθρωποι του τραγουδιού που ζουν με πάθος τα πάθη τους! Οι ιστορίες τους διατρέχουν την νεότερη ιστορία της Ελλάδας από την απελευθέρωση, στον Εμφύλιο, στην μεταπολεμική Ελλάδα και την δικτατορία. Ζωές γεμάτες κρυφές παγίδες, σκοτεινά μονοπάτια και μυστικούς γκρεμούς. Αγάπες απελπισμένες και ψυχές αγιάτρευτες μέχρι την τελευταία τους ώρα. Πάντα με πίστη στην αλήθεια της καρδιάς!

Τους βασικούς ρόλους έχουν αγαπημένοι τραγουδιστές και καλού ηθοποιοί: (αλφαβητικά) Σοφία Βόσσου, Στέλιος Διονυσίου, Ευθύμης Ζησάκης, Κατερίνα Κούκα, Βάσω Λασκαράκη, Μπέτυ Μαγγίρα, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ορέστης Τζιόβας. Σκηνοθετούν οι Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας. Ένα επιτελείο από καταξιωμένους συντελεστές έχουν αναλάβει να «ντύσουν» θεατρικά, το έργο ενώ τις ερμηνείες των τραγουδιστών πλαισιώνει ζωντανή ορχήστρα.

Διαβάστε επίσης:

Ο Λαζόπουλος παρομοίασε τον Θεοδωράκη με τον Ηλίθιο του Ντοστογιέφσκι!

Εξελίξεις στην υπόθεση του ηθοποιού που ζήτησε τεστ DNA

Πήρε «φωτιά» ο Alpha! (ΦΩΤΟ)

Αυτό το Σάββατο το 6ο CD του Αντώνη Ρέμου με την εφημερίδα Παραπολιτικά!

Οι μεγάλες επιτυχίες του Σπύρου Ζαγοραίου στα Παραπολιτικά

Δείτε την Ελισάβετ Σπανού κάνει πρόβες για το «Dancing with the stars 5»!

Η Τίνα Μεσσαροπούλου «τα χώνει» στην Σπυροπούλου

"Τσακωμός" ανάμεσα σε Σεφερλή-Τσαβαλιά! (VIDEO)

Γιατί κλείνουν τα περιοδικά TV Box και Parents;

Keywords
Τυχαία Θέματα