Μάθε πόσο θα κρατήσει η σχέση σου!

Αν η προσωπική σου ζωή δεν πάει πρίμα, το MSN ΗΠΑ μέσα από μια δημοσκόπηση κατέληξε σε μια μαγική ερωτική φόρμουλα που θα σε βάλει στον ίσιο δρόμο.2000 άντρες και γυναίκες απάντησαν στις ερωτήσεις που μας έδωσαν και τη φόρμουλα.

Σύμφωνα με τα ευρήματα:

Οι περισσότεροι κουρνιάζουμε σε μια σχέση μετά από 5 ερωτικούς συντρόφους.

Γιατί όμως οι πέντε ερωτικοί παρτενέρ να

σηματοδοτούν τη ζωή μας; Οι ειδικοί τονίζουν πως στον εραστή Νο5, ξέρεις πλέον πολύ καλά ποιά είσαι και τι θες. 25% των αντρών και γυναικών πιστεύουν πως το ταίρι τους πρέπει να έχει ίσιο αριθμό σeξουαλικών εμπειριών με το άλλο του μισό.

Μόνο το 21% των ανδρών πιστεύει πως θα πρέπει να είναι ο πρώτος άντρας που συνεβρέθηκε το ταίρι του.

Το νούμερο 1 χαρακτηριστικό που ψάχνουν και τα δύο φύλα στο άλλο τους μισό είναι το έξυπνο χιούμορ.

Οι επιδόσεις στο σeξ, φυσικά και παίζουν το ρόλο τους.

26% των αντρών πιστεύουν πως το καλό σeξ εξασφαλίζει μια επιτυχημένη σχέση ενώ οι γυναίκες πιστεύουν στο καλό σeξ= καλή σχέση σε ποσοστό 13%.

Πάντως όσον αφορά τη συγκεκριμένη φόρμουλα, σου υπόσχεται να υπολογίσει ακριβώς το χρόνο που θα διαρκέσει η σχέση που έχεις ή κάθε επόμενη σχέση σου.

Για κάνε κλικ στην επόμενη σελίδα να δοκιμάσεις τη διάρκεια της σχέσης σου.Η φόρμουλα της αγάπης, αποτελεί ένα μαθηματικό παζλ 9 ερωτήσεων ενώ η ψυχολόγος Corrine Sweet υποστηρίζει πως από μόνες τους οι ερωτήσεις αυτές θα σε βοηθήσουν να έρθεις κοντά στο άλλο σου μισό.

1)Πολλαπλασιάσεις τα διάστημα που ήξερες το ταίρι σου προτού γίνεται ζευγάρι επί 5 και προσθέτεις 8 στον αριθμό αυτό. Αυτός θα είναι ο ξεχωριστός σας αριθμός.

2) Σε ένα χαρτί γράφεις τον αριθμό ερωτικών συντρόφων που είχε ο καθένας σας, προσθέτετε τα δύο νούμερα και πολλαπλασιάζετε επί δύο. Τον αριθμό που θα προκύψει, τον αφαιρείτε από τον ξεχωριστό σας αριθμό.

3) Πολλαπλασίασε επί 9, τη σημασία που δίνει το αρσενικό της σχέσης στην ειλικρίνειαειλικρίνεια να μετρηθεί με 1 στο μικρότερο ποσοστό και ως 5 στο μεγαλύτερο-όσο πιο ειλικρινής είναι). Πρόσθεσε το νούμερο που θα πάρεις στον ξεχωριστό αριθμό.

4)Πρόσθεσε την αξία που δίνει το θηλυκό της σχέσης στα χρήματα (από το ένα ως το πέντε πάλι) και πολλαπλασίασε επί 3 στον ξεχωριστό αριθμό.

5) Προσθέστε μαζί τη σημασία που δίνει ο καθένας σας στο χιούμορ (στην ίδια κλίμακα από ένα ως πέντε) κι το σύνολο προσθέστε το στον ξεχωριστό αριθμό.

6) Πολλαπλασιάστε την σημασία που δίνετε και οι δύο στην εξωτερική εμφάνιση (προσθέστε τα μαζί) επί 3. Αφαιρέστε τον αριθμό αυτό από τον μέχρι στιγμής ξεχωριστό αριθμό σας.

7) Ξεχωριστά, αφαιρέστε τη σημασία που δίνει το θηλυκό της σχέσης στο σeξ σε σχέση με τη σημασία που δίνει το αρσενικό (πχ, αν εσύ το θεωρείς μέτρια σημαντικό 3, και εκείνος πολύ σημαντικό 5, ο αριθμός που μένει είναι το 2) Πολλαπλασίασε τον αριθμό που θα πάρεις επί 5 και τετραγώνισε τον αριθμό αυτό (πολλαπλασίασε τον επί τον εαυτό του δηλαδή- στο παράδειγμά μας 2 στο τετράγωνο-= 4 ). Αφαίρεσε το αποτέλεσμα από τον ξεχωριστό σας αριθμό.

8) Πρόσθεσε τη σημασία που δίνετε και οι δύο μαζί στους συγγενείς, στον ξεχωριστό σας αριθμό. 9) Πολλαπλασίασε τη σημασία που δίνετε και οι δύο μαζί στα παιδιά επί 1,5 και πρόσθεσε τον αριθμό αυτό στον ξεχωριστό αριθμό.

9) Κάνε σωστά τις πράξεις και ο τελευταίος ξεχωριστός αριθμός που θα προκύψει θα σου πει πόσα χρόνια θα μείνετε μαζί. Έχε κομπιουτεράκι για τους υπολογισμούς ανά χείρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα