Μαρκόπουλος: "Ο Σαμαράς μάζεψε την εκλογολογία που ξεκίνησε το ΠΑΣΟΚ"

«Ο Σαμαράς με την χθεσινή του κίνηση θέλησε να τερματίσει τα σενάρια της εκλογολογίας που άνοιξαν από τον κυβερνητικό εταίρο, θέτοντας θέμα για την αλλαγή του εκλογικού νόμου» σημείωσε ο Βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Μαρκόπουλος μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο.

«Από το ΠΑΣΟΚ

τέθηκε θέμα αλλαγής εκλογικού νόμου και πιθανών εκλογών. Αυτό έπρεπε να το σταματήσει κάποιος κι αυτό έκανε χθες το βράδυ ο Σαμαράς», υπογράμμισε ο κ. Μαρκόπουλος, δείχνοντας καθαρά ότι την ευθύνη για την πολιτική σύγχυση που επικρατεί και τα σενάρια εκλογολογίας, φέρει η επικοινωνιακή τακτική του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Κώστας Μαρκόπουλος ανέφερε επίσης ότι «Αν ο Σαμαράς είχε στο μυαλό του το αντίθετο, δηλαδή να πάει η χώρα σε εκλογές, δεν θα έκανε αυτή την κίνηση» και συμπλήρωσε :«Τόνωσε την αυτοπεποίθησή μας η συνομιλία που είχαμε χθες το βράδυ με τον πρωθυπουργό και όλοι οι βουλευτές της Ν.Δ. το είχαμε ανάγκη».

Τέλος, σχολιάζοντας τα σενάρια που τον θέλουν να διεκδικεί την θέση του Γραμματέα της Ν.Δ. σε περίπτωση που αποχωρήσει ο κ. Παπαμιμίκος, ο κ. Μαρκόπουλος περιορίστηκε στο να πει: "Το διάβασα κι εγώ. Είναι ένα ζήτημα το οποίο δεν με έχει απασχολήσει. Για μένα δεν υφίσταται ως ερώτημα".

Διαβάστε επίσης στα parapolitika.gr:

Γεωργιάδης: "Ο Σαμαράς δεν θα θέσει σε κίνδυνο τη χώρα με πρόωρες εκλογές"-Αποκαλύψεις στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 από τον Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο για την συνάντηση Σαμαρά με βουλευτές

Στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ξαφνικά ο ...Άκης Τσοχατζόπουλος-"Εμφανίστηκε" στους διαδρόμους του υπουργείου

Keywords
Τυχαία Θέματα