Τατιάνα Στεφανίδου: "Έχασα τον ύπνο μου φέτος το καλοκαίρι"

Για την αλλαγή ώρας στην εκπομπή της αλλά και πόσο της πήρε μέχρι να αποδεχτεί την πρόταση του σταθμού, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Τατιάνα Στεφανίδου.

Πώς αντέδρασες όταν επικοινώνησαν μαζί σου από το Star και σου πρότειναν να μετακινηθείς στη μεσημεριανή

ζώνη;
"Το πρώτο τηλεφώνημα από τους υπεύθυνους του σταθμού έγινε στα τέλη Ιουλίου. Ήμουν διακοπές με τον σύζυγό μου και ταξιδεύαμε στα νησιά του Ιονίου. Αρχικά ένιωσα έκπληξη, αγχώθηκα γιατί δεν είχα καθόλου στο μυαλό μου ότι μπορεί φέτος να έκανα κάτι διαφορετικό. η τελευταία συζήτηση που είχα με το κανάλι, όταν ολοκληρώθηκε η τηλεοπτική σεζόν, ήταν ότι από τον Σεπτέμβριο θα συνέχιζα το "Μίλα". Λίγο αργότερα, άρχισα να επεξεργάζομαι την ιδέα θέλοντας να διαπιστώσω αν θα μπορούσα στα 44 μου χρόνια να κάνω ένα καινούριο ξεκίνημα. Αυτή η διαδικασία μού πήρε σίγουρα μία εβδομάδα και στις αρχές Αυγούστου επέστρεψα στον σταθμό για να συζητήσουμε αναλυτικά αν αυτό που σκεφτόμουν να κάνω μπορούσε να υλοποιηθεί"

Όσο για το πόσο καιρό της πήρε για να αποδεχτεί την πρόταση του σταθμού απαντά;
"Όλη η διαδικασία από το αρχικό τηλεφώνημα μέχρι να επεξεργαστώ την ιδέα, να φανταστώ τον εαυτό μου μέσα σε αυτήν, να το συζητήσω με το σταθμό και τελικά να αποφασίσω να το κάνω, πήρε περίπου ένα μήνα. Έχασα τον ύπνο μου φέτος στις διακοπές μου και έκανα περισσότερο από ένα μήνα για να κοιμηθώ κανονικά. Όλο τον Αύγουστο αντί να ξεκουράζομαι, σκεφτόμουν τι διαφορετικό θα μπορούσα να παρουσιάσω που να έχει τη δική μου ταυτότητα. Και όταν κατέληξα στο κόνσεπτ, αναρωτιόμουν ποια θα ήταν τα πρόσωπα που θα μπορούσαν να υλοποιήσουν αυτή την ιδέα. Κατάφερα να κάνω έναν ήρεμο ύπνο, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου", λέει στο περιοδικό OK

Keywords
Τυχαία Θέματα