Μάχη με τον αλκοολισμό και την κατάθλιψη για πασίγνωστο μουσικό

Για πολλά χρόνια έπαιζε ντραμς με αποτέλεσμα να αχρηστεύσει τον τένοντα του αριστερού του χεριού. Το γεγονός αυτό μαζί με την οξεία παγκρεατίτιδα που τον απασχολεί εδώ και μερικά χρόνια και το διαζύγιο του με την τρίτη σύζυγό του ήταν αρκετά για να τον ρίξουν ψυχολογικά μέχρι το σημείο να είναι ένα βήμα πριν την κατάθλιψη.

Ο λόγος για τον 63χρονο μουσικό Φιλ Κόλινς που η πρώην σύζυγός του μάλιστα πήρε τον εννιάχρονο γιο τους κι έφυγαν από τη Νέα Υόρκη

με προορισμό το Μαϊάμι. Πόσο χειρότερα μπορούν να πάνε τα πράγματα για εκείνον; Ο ίδιος είχε κλειστεί στο σπίτι του στο Μανχάταν, έπινε πολύ και δεν είχε όρεξη ούτε να σηκωθεί από το κρεβάτι του.

Ο γιατρός του διέγνωσε κατάθλιψη βαριάς μορφής, απ' εκείνες που δεν θεραπεύονται εύκολα.

«Η αλήθεια είναι πως μετά το διαζύγιο μου, έχασα πλήρως τον έλεγχο. Η πρώην γυναίκα μου και ο γιος μου έφυγαν από το σπίτι κι εγώ κατέληξα να ξυπνάω κάθε πρωί και το μόνο που να κάνω να είναι να κάθομαι όλη μέρα μπροστά στην τηλεόραση και να βλέπω κρίκετ μέχρι αργά το βράδυ, πίνοντας κρασί», λέει σε συνέντευξη του στη βρετανική εφημερίδα Mirror ο Φιλ Κόλινς, προσθέτοντας πως του πέρασε για μια στιγμή από το νου μήπως ρέπει προς τον αλκοολισμό.

Διαβάστε επίσης:

Στη 17χρονη Μαλάλα το Νόμπελ Ειρήνης

Νύφη έμεινε έγκυος από τον νάνο- στρίπερ του μπάτσελορ της

Με Σαμαρά και Τασούλα θα συναντηθεί η Άμαλ Αλαμουντίν - Κλούνεϊ

"Αμόκ" των TIMES: Μας πήρε τον πιο περιζήτητο εργένη, τώρα θα μας πάρει και τα μάρμαρα η Αμάλ

44χρονη γυναίκα κάλεσε την αστυνομία 374 σε δύο μήνες

Τρόμος από τους ρυθμούς εξάπλωσης του Έμπολα

Η "γυναίκα χωρίς πρόσωπο" αποκαλύπτεται (ΦΩΤΟ)

Τραγικό: Δείτε ένα τρομερό πέσιμο σε container (Video)

Φοβερό: Δυο λεωφορεία έκοψαν το ταξί στη μέση (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα