Λυμπεράκη: Οδυνηρό θέμα η περίπτωση Κατρούγκαλου

Σχολιάζοντας την αποκάλυψη της εφημερίδας «Παραπολιτικά», σύμφωνα με την οποία ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης προσέλαβε ως συμβούλους στο Υπουργείο 2 νεαρές δικηγόρους που εργάζονται στο γραφείο του, η βουλευτής του Ποταμιού Αντιγόνη Λυμπεράκη δήλωσε πως πρόκειται για «οδυνηρό θέμα για τον πρωθυπουργό, να αντιμετωπίζει τέτοιες περιπτώσεις».

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή του Γιάννη Παπαγιάννη, η βουλευτής ανέφερε πως η υπόθεση «δημιουργεί μια αναστάτωση και πρέπει να το σκεφτούμε πιο συνολικά, να υπάρχουν σύμβουλοι αλλά να μη τραυματίζεται η ιεραρχία

της δημοσιοϋπαλληλιας», ενώ τόνισε ότι «εμείς είμαστε ψύχραιμοι στην κριτική που κάνουμε. Υπάρχει μια εικόνα ότι κάθε υπουργός που έρχεται και φέρνει τους δικούς τους ανθρώπους και αυτό δημιουργεί μια τρύπα στο σύστημα».

Συνεχίζοντας είπε ότι «υπάρχουν πολλοί άξιοι άνθρωποι στο δημόσιο και πολλοί που θα έκαναν την προσπάθεια να είναι χρήσιμοι αλλά κάθε φουρνιά εξωτερικών συμβουλών που έρχεται αφήνει κάτι στο πέρασμά του».

«Καταλαβαίνω και την κριτική που έκανε παλιά ο ΣΥΡΙΖΑ και την κίνηση να βάλει τώρα δικούς του. Τελικώς δίνουμε άλλη μια σπρωξιά και επιβεβαιώνουμε την άποψη ότι τίποτα δεν αλλάζει στο δημόσιο», κατέληξε η κ. Λυμπεράκη.

Διαβάστε επίσης:

Καραγκούνης: "Μέγα πολιτικό και ηθικό θέμα οι ενέργειες Κατρούγκαλου"

Διόρισε στο υπουργείο τους δικηγόρους του γραφείου του

Πλακιωτάκης: "Μείζον ηθικό θέμα η ενέργεια Κατρούγκαλου"

Άδωνις για την αποκάλυψη των Παραπολιτικών: "Δεν μπορεί να κρύβεται ο Κατρούγκαλος"

Keywords
Τυχαία Θέματα