Σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο λόγω των βροχοπτώσεων

Σοβαρά προβλήματα λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων έχουν προκληθεί σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου των νομών Κιλκίς, Χαλκιδικής και Ημαθίας. Συγκεκριμένα:

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗΣ – ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ – ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ – ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Δ.Α. ΚΙΛΚΙΣ
Λόγω έντονης βροχόπτωσης και λιμναζόντων υδάτων, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην Π.Ε.Ο. Πολυκάστρου – Θεσσαλονίκης,

από το ύψος Λιμνοτόπου έως και την διασταύρωση Αξιοχωρίου. Η κυκλοφορία διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων οδών και Π.Α.Θ.Ε.

Λόγω έντονης βροχόπτωσης υπερχείλισε παραπόταμος του Γαλλικού ποταμού και διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην Επ. Ο. Κιλκίς-Μελάνθιου, στο ύψος της γέφυρα Κάτω Ποταμιάς και στην Επ. Ο. Μανδρών –Γαλλικού. Η κυκλοφορία οχημάτων διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών.

Λόγω έντονης βροχόπτωσης υπερχείλισε παραπόταμος του Γαλλικού ποταμού και διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην Επ. Ο. Αργυρούπολης – Σεβαστού (Γέφυρα Σεβαστού). Η κυκλοφορία οχημάτων διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών.

Δ.Α. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Λόγω υπερχείλισης του ρέματος Χαβρίας, διεκόπη η κυκλοφορία στην Επ. Ο. Ορμυλιάς – Βραστάμων.
Λόγω υπερχείλισης ρέματος διεκόπη η κυκλοφορία στην Επ. Ο. Ν. Ηράκλειας – Ν. Καλλικράτειας, στο 3ο χλμ.
Λόγω υπερχείλισης ρέματος, διεκόπη η κυκλοφορία στην Επ. Ο. Παραλιακής Οδού Ν. Ηράκλειας – Ν. Καλλικράτειας, στο 3ο χλμ.
Λόγω υπερχείλισης ρέματος, διεκόπη η κυκλοφορία στην Επ. Ο. Βεριάς – Ν. Καλλικράτειας, στο 1ο χλμ
Λόγω υπερχείλισης ρέματος, διεκόπη η κυκλοφορία στην Επ. Ο. Ν. Καλλικράτειας – Σωζόπολης, στο 4ο χλμ.
Λόγω υπερχείλισης ρέματος Τρίγλιας, διεκόπη η κυκλοφορία στην Παραλιακής Οδού Ν. Μουδανιών – Ν Καλλικράτειας.
Λόγω υπερχείλισης ρέματος, διεκόπη η κυκλοφορία στην παράπλευρη οδό της Ν.Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Ν. Μουδανιών, στο 55ο χλμ. εκατέρωθεν, ρεύμα προς Ν. Μουδανιά και ρεύμα προς Θεσ/νίκη.
Λόγω υπερχείλισης ρέματος, διεκόπη η κυκλοφορία στην παράπλευρη οδό της Ν.Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Ν. Μουδανιών, στο 58ο χλμ. εκατέρωθεν, ρεύμα προς Ν. Μουδανιά και ρεύμα προς Θεσ/νίκη.

Δ.Α. ΗΜΑΘΙΑΣ
Λόγω έντονης βροχόπτωσης υπερχείλισε ο ποταμός Τριπόταμος, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στην Επ. Ο. Μακροχωρίου – Ταγαροχωρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα