Λαγός: Όποιος έφερνε ναζιστικά σύμβολα τον διώχναμε

Λίγο το πρωί της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η απολογία του Γιάννη Λαγού του τρίτου εκ των τεσσάρων βουλευτών της Χρυσής Αυγής που ήταν προγραμματισμένο να απολογηθούν την Τρίτη. Είχαν προηγηθεί οι απολογίες των Ηλία Κασιδιάρη και Ηλία Παναγιώταρου ενώ η διαδικασία ολοκληρώνεται με τον Νίκο Μίχο που βρίσκεται τώρα στο ανακριτικό γραφείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Λαγός

αρνήθηκε, όπως και οι βουλευτές που προηγήθηκαν, όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Ο βουλευτής Πειραιά της ΧΑ είπε στον ανακριτική πως το καταστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας δεν το έχει ξαναδεί και το μόνο καταστατικό που γνωρίζει είναι αυτό που η ΧΑ είχε καταθέσει στον Αρειο Πάγο.

Παράλληλα ανέφερε ότι η Χρυσή Αυγή δεν χρησιμοποιούσε καθόλου ναζιστικά σύμβολα και μάλιστα τόνισε πως αν έφερνε κάποιος σε συγκέντρωση, τότε του απαγόρευαν τη συμμετοχή.

Νωρίτερα είχαν περάσει το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου οι Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος. Αμφότεροι, κατά τη διάρκει των πολύωρων απολογιών τους αρνήθηκαν όλες τις κατηγορίες που τους αποδόθηκαν και έκαναν λόγο για πολιτική και όχι για ποινική διώξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα