Κρίσιμο ραντεβού για την "Τηλέτυπος"

Κρίσιμη συνάντηση μεταξύ των τριών ισχυρών της «Τηλέτυπος» ψήνεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα, με φόντο τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Μεγάλου Καναλιού. Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες της στήλης, οι Βαρδινογιάννης, Μπόμπολας και Ψυχάρης κρίνουν πως είναι αναγκαίο να καθήσουν εκ νέου στο τραπέζι των συζητήσεων, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για τρία «καυτά» μέτωπα, τα οποία θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τις μετέπειτα εξελίξεις στον σταθμό της Μεσογείων. Αλλωστε, η πρόσφατη ψήφιση της τροπολογίας για τα ΜΜΕ

δημιούργησε νέα δεδομένα, τα οποία και θα ιχνηλατήσουν οι τρεις μεγαλομέτοχοι του Mega, σύμφωνα με το "Secret".

Το κύριο σημείο προβληματισμού, βεβαίως, σε αυτή τη συγκυρία είναι η οικονομική εξυγίανση του άλλοτε κραταιού Μεγάλου Καναλιού και οι κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν προς αυτή την κατεύθυνση τόσο σε επίπεδο περαιτέρω περιστολής δαπανών όσο και στο κομμάτι των τραπεζών και της βιωσιμότητας των δανείων.

Οπως έχει γράψει το «S», η πλευρά Μπόμπολα έχει καταθέσει πρόταση για νέο μπαράζ απομακρύνσεων εργαζομένων όλων των κατηγοριών, η οποία και θα εξεταστεί (όσον αφορά το ποσοστό υλοποίησης, αφού θεωρείται σίγουρο πως θα υπάρξουν απολύσεις) τις αμέσως επόμενες ημέρες. Παράλληλα, η πλευρά Βαρδινογιάννη βάζει και πάλι στο κάδρο την προοπτική συγχώνευσης με το Star, σενάριο στο οποίο ο Σταύρος Ψυχάρης εξακολουθεί να αντιδρά, ενώ η οικογένεια Μπόμπολα φαίνεται να αίρει τους τελευταίους μήνες κάποιες από τις βασικές ενστάσεις που διατύπωνε. Οπως γίνεται αντιληπτό, οι «τρεις» θα μιλήσουν και για τις κινήσεις που λαμβάνουν χώρα αναφορικά με τη συγχώνευση ΔΟΛ-«Πήγασου», την οποία ευνοούν όχι μόνο οι τράπεζες, αλλά και αρκετοί από τους παράγοντες της αγοράς. Με θετικό μάτι θα έβλεπε την εν λόγω εξέλιξη και η οικογένεια Βαρδινογιάννη, που εδώ και μήνες έχει κάνει λάβαρο την ανάγκη εξασφάλισης της βιωσιμότητας των ΜΜΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα