Κουμπαριά με άρωμα αριστοκρατίας για τον Νάσο Θανόπουλο (ΦΩΤΟ)

Της Σάσας Σταμάτη

Κουμπαριά με άρωμα αριστοκρατίας για τον γνωστό επιχειρηματία Νάσο Θανόπουλο και τη σύζυγό του Νάσια Παναγιωτάκη που βαπτίζουν την κορούλα τους.

Συγκεκριμένα το μυστήριο θα τελεστεί την Κυριακή στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας στην Εκάλη στις 11 το πρωί ενώ ανάμεσα στους νονούς θα είναι και γαλαζοαίματοι….

Η μικρούλα θα πάρει το όνομα Ναταλία από τους νονούς της που θα είναι η Βέτα Τσουκαλά, ο κοσμηματοπώλης Βασίλης Καίσαρης.

Επίσης στη μικρούλα θα βαπτίσουν οι γαλαζοαίματοι Δον Φραντζέσκο

και Δόννα Μαρίνα της οικογένειας ευγενών της Ιταλίας Moncada di Paterno, μέλη μιας πολύ ισχυρής οικογένειας στην Ιταλία.

Ο Φραντζέσκο είναι γνωστός στο κύκλο του με τον παρατσούκλι Chicco και είναι ένας επιτυχημένος businessman.

Η Μαρίνα και ο Φραντζέσκο είναι καλοί φίλοι του πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σαντάλ.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το Σεπτέμβριο του 2003 στο Λονδίνο και έχουν δυο παιδιά.

Τα parapolitika.gr εξασφάλισαν αποκλειστικά την πρόσκληση για το μυστήριο και τη δεξίωση που θα ακολουθήσει στο σπίτι του ζευγαριού στο Καστρί.

Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες το μυστήριο θα γίνει σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο αφού το ζευγάρι θα δώσει ένα μεγάλο πάρτυ για όλους τους φίλους τις επόμενες ημέρες.

Ο Νάσος Θανόπουλος πρόσφατα απασχόλησε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αφού είναι ο άντρας που καθόταν σε ένα από τα πρώτα τραπέζια και «αναστάτωσε«» τον Διογένη, όταν αποφάσισε να πετάξει στην πίστα και δίπλα στον Αντώνη Ρέμο που ερμήνευε μια από τις επιτυχίες του το τραπέζι που είχε μπροστά του.

Ο Νάσος Θανόπουλος και η Νάσια Παναγιωτάκη είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της high society.

Μετά από κεραυνοβόλο έρωτα παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2011 στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι . Το προαύλιο της εκκλησίας είχε πλημμυρίσει από λαμπερές προσωπικότητες και γαλαζοαίματους αφού το ζευγάρι πάντρεψε ο κολλητός φίλος του γαμπρού πρίγκιπας Νικόλαος.

Το μυστήριο, το οποίο ευλόγησε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος, πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του ιερού ναού του Αγίου Γεωργίου.

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με τη σύζυγό του Αννα-Μαρία και ο μεγάλος αδελφός του Νικολάου Παύλος, έκαναν τα φλας να αστράψουν για λογαριασμό τους, όπως εξάλλου έγινε και κατά την άφιξη της Τατιάνας Μπλάτνικ, της συντρόφου του πρίγκιπα Νικολάου, η οποία έφτασε αργότερα. Η νύφη έλαμπε στο κομψό νυφικό της με τη σφραγίδα γαλλικού οίκου. Ακολούθησε glamorous δεξίωση στο Ekali Club, όπου παρευρέθηκαν ηχηρά επιχειρηματικά και εφοπλιστικά ονόματα της χώρας.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιο μέρος του σώματός της απεχθάνεται η Σκάρλετ Γιόχανσον

Η Ισαβέλλα Βλασιάδου σε μια σπάνια εμφάνισή της (ΦΩΤΟ)

Άρης Σπηλιωτόπουλος: "Με πότισαν τόση βότκα οι Ρώσοι που..."

Σε ποιον Έλληνα τραγουδιστή ανήκουν αυτοί οι κοιλιακοί

Χαστούκισε άγνωστο η Ηρώ Μουκίου!

Keywords
Τυχαία Θέματα