Ο Κωσταράκος για την προσπάθεια των ΕΔ στην Κεφαλλονιά: "Είμαστε υπερήφανοι για όλους σας"

Τα προσωπικά του συγχαρητήρια προς το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που ενεπλάκη στην επιχείρηση για την παροχή κάθε είδους βοήθειας προς τους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς, και η οποία ακόμα συνεχίζεται, έδωσε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος με τον αγαπημένο του τρόπο. Με τρία διαδοχικά – προσωπικά – twits στο twitter του.

«Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για τους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων που ήρθαν Κεφαλονιά.

Ήρεμοι, αποφασιστικοί, ακούραστοι κ αποτελεσματικοί» σημείωνε στο πρώτο του twit ο Στρατηγός Κωσταράκος, για να προσθέσει στο δεύτερο: «Η συμμετοχή των Ε.Δ. στη Κεφαλονιά είναι εξαιρετικής σημασίας. Συγκεκριμένη, ταχύτατη, με επιλογές και εναλλακτικές λύσεις. Παρέχει σιγουριά και ασφάλεια». Και κατέληξε ο Αρχηγός στο τρίτο του twit: «Όλοι όσοι μετείχαν στη Κεφαλονιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Μέσα στο κρύο και τη βροχή απέδειξαν ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα. Μπράβο».

Τέλος, με ένα τέταρτο tweet o Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ενημέρωσε σχετικώς με τις εξελίξεις για την επιχείρηση του Στρατηγείου της Λάρισας της ΕΕ στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, όπου σημείωνε τα εξής: «Η συμμετοχή μας στην Επιχείρηση της ΕΕ στη Κεντροαφρικανική Δημοκρατία εξελίσσεται όπως ακριβώς σχεδιάστηκε και συμφωνήθηκε με τους εταίρους μας».

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα