"Κοντράκηδες” έκαναν γυαλιά καρφιά δυο περιπολικά στο ΣΕΦ

Πετροπόλεμος, κυνηγητό στους γύρω χώρους του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και δεκάδες προσαγωγές νεαρών ατόμων ήταν το σκηνικό που αντίκρισαν οι περίοικοι και όσοι έτυχε να περνούν, το βράδυ της Πέμπτης, από την περιοχή του ΣΕΦ στο Φάληρο.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 11 το βράδυ, όταν τα πληρώματα δύο περιπολικών της ΕΛ.ΑΣ, ένα της Άμεσης Δράσης και ένα από το Α.Τ. Δημοτικού Θεάτρου, έφτασαν στο πάρκιν του ΣΕΦ και προσπάθησαν να διαλύσουν τη

συγκέντρωση μεγάλης ομάδας νεαρών ατόμων που ετοιμάζονταν να διεξάγουν παράνομους αγώνες ταχύτητας, τις γνωστές σε όλους “αυτοσχέδιες κόντρες”. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ επιχείρησαν να ελέγξουν τους οδηγούς δύο αυτοκινήτων που φαίνεται πως είχαν ήδη “στηθεί” για την κόντρα. Τότε το συγκεντρωμένο πλήθος κινήθηκε απειλητικά εναντίον των αστυνομικών, οι τελευταίοι αντέδρασαν και το όλο περιστατικό κλιμακώθηκε με τους νεαρούς να επιτίθενται κατά των αστυνομικών με πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Από την επίθεση τα δύο περιπολικά υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ από καθαρή τύχη οι αστυνομικοί δεν τραυματίστηκαν. Αμέσως στην περιοχή έσπευσαν ενισχύσεις και τελικώς η συγκέντρωση διαλύθηκε, αφού όμως προηγουμένως οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε αρκετές προσαγωγές.

Keywords
Τυχαία Θέματα