Οι κωλοτούμπες του Ευάγγελου Βενιζέλου

Tweet

Τα γυρίζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, του οποίου οι δηλώσεις του, μονωπόλησαν τα δελτία των 8 τις τελευταίες ημέρες. Το «Χωρίς εμάς δεν υπάρχει κυβέρνηση» που είπε πριν λίγα 24ωρα, δημιούργησε ρίγη στο πολιτικό σκηνικό, και το εκβιαστικό δίλημμα μπήκε στο σπίτι του τελευταίο Έλληνα.

Αναξιόπιστος, όμως ως και προς αυτό, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ,

που στους καιρούς του, το πάλαι ποτέ κόμμα του 43% το οποίο έχει φτάσει στο 4%, απαρνήθηκε τις προ ολίγων ημερών δεσμεύσεις του!

Συγκεκριμένα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε πως Ποτέ δεν έθεσε θέμα απόσυρσης υπουργών του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση», ενώ πρόσθεσε «Εθεσα προεκλογικά το βασικό ερώτημα που θέτουν όλοι αλλά θα το πουν φωναχτά σε λίγες ημέρες. Λένε κάποιοι έθεσα δίλημμα εκβιαστικό. Τι είναι εκβιαστικό; η περιγραφή της κατάστασης; Η αλήθεια;»

Σε μια συνεδρίαση όπου ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν απών.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, συνέχισε λέγοντας «Δεν τολμούν να πουν ότι τίθεται ζήτημα σταθερότητα της κυβέρνησης. Και τι σημαίνει σταθερότητα της κυβέρνησης, σημαίνει σταθερότητα της οικονομίας και σταθερότητα της χώρας;

Απευθυνόμενος σε όσους μίλησαν για θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι κάποιοι περιμένουν το βράδυ των εκλογών για να θέσουν θέματα τα οποία θα έπρεπε να συζητήσουν πριν τις εκλογές.

Tags: Ευάγγελος ΒενιζέλοςΠΑΣΟΚ Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα