"Κοιμήθηκε" με 10.091 άντρες γιατί έψαχνε τον Ένα (ΦΩΤΟ)

Μετά από 12 χρόνια άφησε πίσω την παλιά της ζωή και δηλώνει έτοιμη να ερωτευτεί. Έχει κοιμηθεί με 10.091 άντρες αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει τον... έναν.



Η Γκουίνεθ Μοντενέγκρο από την Αυστραλία πρόσφερε επί 12 χρόνια απλόχερα τον έρωτα σε μεγαλοδικηγόρους, πολιτικούς, μουσικούς της χώρας της και σε πολλούς ακόμα άντρες, φυσικά πάντα με το αζημίωτο. Η πρώην συνοδός πολυτελείας χρέωνε ακριβά στους πελάτες της την συντροφιά της, αφού μία ώρα μαζί της κόστιζε από 500 έως και 1000 ευρώ.

Για να αντέξει να μοιράζει τον χρόνο της από κρεβάτι σε κρεβάτι, η Γκουίνεθ

Μοντενέγκρο χρειάστηκε να βρει καταφύγιο πολλές φορές στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Μπορεί να πέρασαν τόσοι άνδρες από το κρεβάτι της ωστόσο στα 36 της χρόνια δηλώνει πως ψάχνει τον... έναν που θα αγγίξει την καρδιά της.

Η ανάγκη αυτή της δημιουργήθηκε όταν έγραφε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «10.000 άντρες και βάλε» όταν διαπίστωσε πως στο παρελθόν είχε δεχτεί 80 προτάσεις γάμου, τις οποίες είχε απορρίψει. Η αναδρομή σε αυτές τις προτάσεις όμως την έβαλε σε σκέψεις και τώρα ψάχνει τον άντρα που θα παντρευτεί.

Σήμερα έχει αφήσει πίσω της την παλιά της δουλειά, αφού το κεφάλαιο «πόρνη» έχει κλείσει οριστικά για την Μοντενέγκρο και προσπαθεί να χτίσει μία καριέρα ως πιλότος εμπορικών πτήσεων, υπνοθεραπεύτρια αλλά και συγγραφέας. Έτοιμη να μπει στο παιχνίδι των ερωτικών σχέσεων δηλώνει η 36χρονη και εξηγεί πως πρόκειται να χρησιμοποιήσει την πείρα που της προσέφερε η προηγούμενη δουλειά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα