"Ακάλυπτος" ο Χαρδούβελης στο Eurogroup

Σε "ναυάγιο" οδηγήθηκε η τηλεδιάσκεψη που είχαν απόψε το βράδυ οι εκπρόσωποι των δανειστών αφού δεν αποφασίστηκε κάτι σχετικά με την ημερομηνία επιστροφής τους στην Αθήνα αλλά και την οριστική συμφωνία με την ελληνική πλευρά, παρά την πρόταση που έχει αποστείλει η ελληνική κυβέρνηση.

Δείτε το email του Γκίκα Χαρδούβελη προς την Τρόικα.

Οι μεγαλύτερες ενστάσεις προέρχονται από την πλευρά του

ΔΝΤ αφού επιμένουν ότι υπάρχουν «τρύπες» στην εφαρμογή του προγράμματος, ενώ, όπως δήλωναν πηγές των ελεγκτών, «κάποιες φορές η τρόικα θέλει χρόνο για να απαντήσει».

«Πρέπει να αποφασίσουμε αν θα προσπαθήσουμε να γεφυρώσουμε τις διαφορές μέσω τηλεφώνου και mail ή με απευθείας συνομιλίες στην Αθήνα. Ελπίζω, ότι θα μπορέσουμε να καταλήξουμε σε συμφωνία μέσα στην ημέρα για το πως θα προχωρήσουμε» απάντησε σε σχετική ερώτηση του Mega πηγή της τρόικας. Πάντως, το γεγονός, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είναι ότι «πρέπει να υπάρξουν και άλλες διευκρινίσεις και συζητήσεις» ακόμα και μεταξύ των δανειστών, που δεν έχουν κοινή γραμμή και ενδιαφέροντα στην ελληνική υπόθεση.

Τα δεδομένα αυτά αφήνουν ακάλυπτο τον Γκίκα Χαρδούβελη στο Eurogroup της 8ης Δεκεμβρίου ενώ παράλληλα σημαίνουν και την εκπνοή της προθεσμίας που είχε τεθεί εξαρχής από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης για τις 8 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε επίσης:

Αυστηρό μήνυμα του Σαμαρά προς την Τρόικα

Ξαφνικό τηλεφώνημα στον Σαμαρά

Keywords
Τυχαία Θέματα