Κλέλια Ρένεση: "Δεν μου ταιριάζει ο γάμος"

Στη ΜΑΡΙΑ ΕΝΕΖΛΗ -εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Με το που αντικρίζει κανείς την Κλέλια Ρένεση αντιλαμβάνεται ότι έχει απέναντί του μια γυναίκα που, εκτός από ωραία εμφάνιση, διαθέτει και πολύ σεξαπίλ, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν μαρτυρά το αντισυμβατικό του χαρακτήρα της. Και αυτό γιατί η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση

δεν είναι μια συνηθισμένη γυναίκα. Η κοσμοθεωρία της είναι που την κάνει ξεχωριστή και όσοι τη γνωρίζουν καλά μιλούν για έναν άνθρωπο καθ’ όλα αληθινό.

Εκτός από τον ρόλο της στη «Μοντέρνα οικογένεια», την απολαμβάνουμε και στην εκπομπή του Mega «Golden Barista», για πρώτη φορά από τη θέση της παρουσιάστριας, η οποία αποτελεί μια ευχάριστη πρόκληση για εκείνη. Αυτή την περίοδο βρίσκεται μεταξύ Ελλάδας και Βαρκελώνης, καθώς ετοιμάζει κάτι σε σχέση με τη μουσική και ήδη συζητάει για τη συμμετοχή της σε σίριαλ και ταινία.

Η όμορφη ηθοποιός αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική της ζωή και δεν της αρέσουν οι κοσμικότητες. Ωστόσο, φροντίζει να απολαμβάνει τη ζωή χωρίς τον φόβο των παπαράτσι, ενώ, αν και η υποκριτική είναι η μεγάλη της αγάπη, παραδέχεται ότι θα μπορούσε να ασχοληθεί και με άλλα πράγματα, αν την οδηγούσαν εκεί οι καταστάσεις. «Δεν έχω πρόβλημα να ασχοληθώ από τις ελιές στο νησί μέχρι να δουλέψω σε ξενοδοχείο στην Ταϊλάνδη ή να αναπαλαιώνω έπιπλα. Σε πολλά χωρώ... Σαν την τέχνη μου, όμως, πουθενά». Τη χαρακτηρίζει, όπως λέει, το ένστικτο και λειτουργεί άψογα η διαίσθησή της. «Οταν κοιμάται η λογική, όλα πάνε καλά στη ζωή μου. Παρ’ όλα αυτά, έχω και τα γούρια μου, που με βοηθάνε πολύ. Κρατάω αυτά που μου χαρίζουν τα αγαπημένα μου πρόσωπα και δεν αποχωρίζομαι το αγγελάκι που μου έχει χαρίσει η γιαγιά μου», αποκαλύπτει.

Αν και τη χαρακτηρίζουν ως τη... «γυναίκα με τα χίλια πρόσωπα», όπως λέει η ίδια, παραδέχεται πως κάποιες φορές είναι ευάλωτη και έχει φοβίες και ανασφάλειες.

«Εχω νιώσει αδύναμη και τρωτή στο παρελθόν και τότε ήταν που μου γεννήθηκαν πολλές ανασφάλειες και φοβίες... Είχα ακροφοβία, υψοφοβία και σε μέρη με πολύ κόσμο αισθανόμουν πολύ ευάλωτη. Κάποιες φορές το παθαίνω ακόμα και τώρα, αλλά η πιο έντονη φοβία μου το τελευταίο διάστημα, την οποία και προσπαθώ να καταπολεμήσω, είναι με τα αεροπλάνα», εξηγεί. Αν και δεν της αρέσει να συζητάει για τα προσωπικά της και είναι κάτι που αποφεύγει, η θέση της για τον γάμο είναι ξεκάθαρη. «Για πολλούς ανθρώπους είναι αυτοσκοπός, για άλλους ιερό Μυστήριο, για άλλους ευκαιρία για γιορτή. Για μένα είναι ξένο στοιχείο, που δεν μπορώ να κατανοήσω. Χαίρομαι πολύ να βλέπω τριγύρω ευτυχισμένους γάμους, απλώς δεν ταιριάζει με τον δικό μου χαρακτήρα. Δεν συμβαδίζει με τη δική μου φιλοσοφία. Αν ο άντρας που θα αγαπήσω πιστεύει στον γάμο, τι να πω... μπορεί και να το κάνω. Ουσιαστικά, όμως, δεν μου ταιριάζει ο γάμος».

Παρ’ όλα αυτά, η σχέση της με την Εκκλησία γενικότερα και με τον Θεό είναι ιδιαίτερη. «Δεν πηγαίνω στην εκκλησία και δεν ακολουθώ τον λόγο της Εκκλησίας. Εχω επαφή με το δικό μου “Θείο”, που βρίσκεται μέσα μου».

Keywords
Αναζητήσεις
giati den douleui to xvideos
Τυχαία Θέματα