"Σφάζονται" για την περιουσία του Ρόμπιν Ουίλιαμς

Ένας δικαστής της Καλιφόρνια έδωσε μία ακόμα πίστωση χρόνου της τάξης των δύο μηνών, προκειμένου να υπάρξει μία συμφωνία για το μοίρασμα της περιουσίας του Ρόμπιν Ουίλιαμς μεταξύ της συζύγου του και των τριών ενήλικων παιδιών του.

Η χήρα του 63χρονου ηθοποιού, διεκδικεί μέρος από τα προσωπικά αντικείμενα του ηθοποιού, με τα τρία παιδιά του που απέκτησε από προηγούμενους γάμους, να υποστηρίζουν πως δεν έχει κανένα δικαίωμα πάνω σ΄αυτά!

Φίλοι του ηθοποιού, ο οποίος αυτοκτόνησε τον περασμένο Αύγουστο μέσα στο σπίτι του, υποστηρίζουν ότι ο Ουίλιαμς είχε ξεκαθαρίσει

ότι τα προσωπικά του αντικείμενα όπως το Όσκαρ που είχε κερδίσει αλλά και πολλά άλλα πράγματα με συναισθηματική αξία, θα πάνε στους απογόνους του, ενώ ο,τι απέκτησε μετά τον γάμο του με την Σνάιντερ θα το λάβει εκείνη.

Τον Μάρτιο το δικαστήριο του Σαν Φρανσίσκο είχε ζητήσει από τις δύο πλευρές να χωρίσουν "δίκαια" τα 1200 προσωπικά αντικείμενα του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού.

Μετά τη διαμεσολάβηση, ο κατάλογος περιορίστηκε σε 300 αντικείμενα μεταξύ των οποίων είναι μπλούζες, βερμούδες αλλά και εσώρουχα του ηθοποιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα