Καβγάς Μπουτάρη-Μάτη στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης

Με καβγά ξεκίνησε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης, για την παρουσίαση του προϋπολογισμού του 2014. Τα αίματα άναψαν από νωρίς όταν τον λόγο πήρε ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης και είχε συνομιλία σε υψηλούς τόνους με τον επικεφαλής της παράταξης "Ενεργοί Πολίτες- Οικολογία στην πράξη", Χρήστο Μάτη. Με αφορμή ανακοινώσεις που είχε εκδώσει ο Μάτης και στις οποίες γινόταν λόγος για υπέργοκες αμοιβές ειδικών συμβούλων του δημάρχου, ο Μπουτάρης είπε: "Συγκράτησα τους ειδικούς

συμβούλους για μην σας μηνύσουν κύριε Μάτη. "Δεν έπρεπε να τους συγκατήσετε" απάντησε ο Χρήστος Μάτης για να λάβει την ανταπάντηση του δημάρχου: "Κύριες Μάτη θα πρεπει να συγκρατήστε περισσότερο και να μη λετε ψέματα".

"Ο μόνος εδώ μεσα που δε πρέπει να μιλάει για αυτοσυγκράτηση είστε εσείς κ. Μπουτάρη. Να σας θυμήσω τι είπατε πριν λιγες ωρες".

"Δε κανουμε διαλογο κ. Ματη. Δεν πρέπει να λέτε ψέματα, ειστε ψεύτης οταν λέτε για τους μισθούς των συμβούλων, ειτε ψευτης οταν λετε οτι αυξηθηκε 65% η καθαριοτητα και αν θελετε καντε μου μηνυση. Πάντως χαίρομαι που παρακολουθείτε όσα λέω".

Keywords
Τυχαία Θέματα