Κάτι…συμπτώσεις!

Την ημέρα που η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδος αντιμετωπίζει στο Στάδιο «Γ.Καραϊσκάκης» του Πειραιά στον πρώτο κρίσιμο αγώνα μπαράζ την αντίστοιχη ομάδα της Ρουμανίας, για το ποια από τις δύο θα συμμετάσχει στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου της Βραζιλίας το καλοκαίρι του 2014, λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά, στην Αθήνα, ο Αντιπρόεδρος της Κυβερνήσεως και Υπουργός

Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος συναντάται με τον Ρουμάνο ομόλογό του Titus Corlatean, σε προγραμματισμένη επίσημη συνάντηση!

Πιο συγκεκριμένα. Η συνάντηση των δύο ΥΠΕΞ πρόκειται να πραγματοποιηθεί αύριο στις 12:45, στο νεοκλασικό της Βας.Σοφίας, ενώ ακολούθως, σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα, οι κύριοι Βενιζέλος και Corlatean και περί ώρα 13:15, θα προβούν σε δηλώσεις στον Τύπο και θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας, που θα παραθέσει ο κ. Βενιζέλος προς τιμήν του Ρουμάνου ομολόγου του.

Ελπίζουμε οι συνομιλίες των δύο υπουργών να είναι…εποικοδομητικές και να μην χρειαστούν οι καλές τους υπηρεσίες και για μετά τον…ποδοσφαιρικό αγώνα!

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα