Νίκος Νικολόπουλος στη Βουλή: "Απείλησαν να μου κόψουν το πόδι με πριόνι"

Με ανοιχτό το στόμα έμειναν να ακούν τον Νίκο Νικολόπουλο όσοι παρακολουθούν τη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής με τον βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ να αποκαλύπτει πως δέχθηκε απειλητικό sms από πασίγνωστο στο πανελλήνιο άτομο με την απειλή πως αν συνεχίσει θα του κόψουν το πόδι με πριόνι. Η αποκάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του Αχαιού βουλευτή προς τον υπουργό υποδομών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για τον οδικό άξονα Πάτρας- Πύργου. Αναπτύσσοντας την ερώτησή του ο κ.

Νικολόπουλος αποκάλυψε ότι είναι θύμα εκβιασμού αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάποιοι δυσαρεστήθηκαν επειδή συνεχώς καταγγέλλει συμφέροντα: « Δέχθηκα πριν από καιρό στο κινητό μου ένα sms από ένα πασίγνωστο στο πανελλήνιο άτομο. Μου έλεγαν ότι θα μου κόψουν το πόδι με πριόνι» είπε απαντώντας έτσι και στον κ. Χρυσοχοΐδη ο οποίος στην πρωτολογία του είχε μιλήσει για βαστάζους συμφερόντων.

Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε και η δευτερολογία του Υπουργού ο οποίος απαντώντας στον κ. Νικολόπουλο είπε χαρακτηριστικά: « Εγώ δεν είμαι κλαψιάρης να λέω ότι με εκβιάζουν. Δεν τολμάει κανείς να με εκβιάσει εμένα. Είμαι περήφανος που είμαι πολιτικός και είμαι έντιμος άνθρωπος. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με εκβιάσει. Όσο για τους βαστάζους της διαπλοκής υπάρχουν και οι βαστάζοι των εκβιαστών. Ελπίζω να μην υπάρχουν εδώ μέσα. Όσο είμαι εγώ στο Υπουργείο δεν θα πάρουν οι εκβιαστές ούτε ένα ευρώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα