Καταδικάζει την επίθεση στον Μανδραβέλη η ΟΝΝΕΔ!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα εκδήλωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρας με θέμα «Το Πανεπιστήμιο, αύριο» , στην οποία προσκεκλημένος ως ομιλητής ήταν ο δημοσιογράφος Πάσχος Μανδραβέλης. Κατά τη διάρκειά της, εισέβαλε στο χώρο ομάδα αριστεριστών, προσπαθώντας με ύβρεις και τραμπουκισμούς να διαλύσουν την εκδήλωση και να απωθήσουν τους φοιτητές που συμμετείχαν στην εκδήλωση. Στη συνέχεια, αφού αυτό δεν κατέστη δυνατό, προέβησαν σε βανδαλισμούς στο αυτοκίνητο του δημοσιογράφου, δίνοντας σαφή δείγματα της κουλτούρας τους.

Θα πρέπει να καταλάβουν ορισμένοι ότι με τις πρακτικές αυτές αμαυρίζουν την εικόνα των
πανεπιστημίων και δεν συνεισφέρουν στην εξέλιξή τους. Σήμερα που η ελευθερία της έκφρασης των ιδεών είναι δεδομένη και αδιαπραγμάτευτη, είναι απαράδεκτο ορισμένοι να απαγορεύουν με τη δράση τους, πράγματα αυτονόητα όπως οι διαλέξεις που γίνονται σε όλα τα πανεπιστήμια του κόσμου.

Καλούμε όλες τις φοιτητικές παρατάξεις, τις νεολαίες και τα κόμματα να καταδικάσουν το γεγονός και όλοι μαζί από κοινού να σχηματίσουμε κοινό μέτωπο απέναντι σε εκείνους που δε σέβονται την ελεύθερη έκφραση των ιδεών.
Keywords
Τυχαία Θέματα