Καρατζαφέρης: "Δεν θα πάω στα γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

«Δεν υφίσταται κανένα θέμα , δεν θα πάω στο Συνέδριο της ΝΔ , κάποιοι ήθελαν να κάνουν σόου, η πανστρατιά στην παράταξη γίνεται μόνο με αλλαγή πολιτικής και αν δεν αλλάξει η πολιτική έρχεται ο Τσίπρας», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Σεραφείμ Κοτρώτσο ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

«Ερωτηθείς

για τη στάση του Κώστα Καραμανλή δήλωσε ότι η ιστορία θα είναι αμείλικτη. Δεν έχει μιλήσει καθόλου εδώ και 4 χρόνια και δεν καταλαβαίνω πως δεν είναι παρών σε τέτοιες στιγμές δεν είναι οποιοδήποτε πρόσωπο πρέπει να ληφθούν και από εκείνον πρωτοβουλίες», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ εκτίμησε ότι ”εφόσον δεν αλλάζει η ακολουθούμενη πολιτική δεν πρόκειται να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή ενώ είπε ότι του τηλεφωνούν βουλευτές της ΝΔ που αγωνιούν για το πολιτικό τους μέλλον εκτιμώντας ότι δεν πρόκειται να εκλεγούν». «Και έχουν δίκιο», τόνισε προβλέποντας ότι «η ΝΔ δεν πρόκειται να εκλέξει στις προσεχείς εκλογές πάνω απο 65 βουλευτές».

Ο κ. Καρατζαφέρης είπε πως «η επίσκεψη στο Βερολίνο από φιάσκο όπου εξελίχθηκε θα μπορούσε να εκτινάξει τα ποσοστά της ΝΔ στο 40 % εφόσον ο Αντώνης Σαμαράς ανακοίνωνε την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και αν το Βερολίνο και η Τρόικα δεν το δέχονταν να πήγαινε σε εκλογές όπου και θα κέρδιζε».

Παράλληλα προέβλεψε παραιτήσεις στο Κυβερνητικό στρατόπεδο απόρροια του «φιάσκου» στο Βερολίνο και της πολιτικής της Κυβέρνησης η οποία δεν αλλάζει.

«Οι παραιτήσεις έχουν δρομολογηθεί ήδη» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακούστε το ηχητικό:

Keywords
Τυχαία Θέματα