Καπερνάρος: Θα κάνω την Ακαδημίας... δρόμο!

Ξεκίνησε για τα καλά ο προεκλογικός αγώνας στους Ανεξάρτητους Έλληνες για τις τοπικές εκλογές, με τον Βασίλη Καπερνάρο, υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων, να δηλώνει στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha, ότι ως δήμαρχος θα μεριμνούσε για το κυκλοφοριακό πρόβλημα στο κέντρο της πόλης, ότι θα έκανε άσφαλτο την Ακαδημίας και ότι θα δημιουργούσε

κήπους και πάρκα σε οικόπεδα που δεν αξιοποιούνται.

"Σήμερα θα είχα τη δυνατότητα να κλείσω την Ακαδημίας και να την κάνω δρόμο, θα έβαζα άσφαλτο. Επίσης, για να πας στην Κυψέλη, που είναι το γραφείο μου, από τα δρομάκια προς την Ευελπίδων πρέπει να πας με τα πόδια, γιατί αλλιώς κινδυνεύεις να σπάσεις το αυτοκίνητό σου ή να σκοτωθείς αν μετακινείσαι με μηχανάκι", είπε το στέλεχος των ΑΝΕΛ και πρόσθεσε: "Να συνεννοηθούμε όλοι μαζί να μην πληρώνουμε δημοτικά τέλη, για να φτιάξουν τους δρόμους. Χρειαζόμαστε άσφαλτο στους δρόμους και πράσινο στους κήπους και τα στα οικόπεδα που δεν εκμεταλλεύεται ο Δήμος".

Χαρακτήρισε ακόμα την Κυψέλη "Κυψελιστάν" αναφέροντας ότι "η γειτονιά μου, η Κυψέλη, έχει γίνει Κυψελιστάν", ενώ πρόσθεσε πως το μόνο κοινό που έχει με τον Νικήτα Κακλαμάνη, είναι πως και των δύο το… επίθετο αρχίζει από το γράμμα Κ.

Keywords
Τυχαία Θέματα