Κανονικά στη Β' Αθήνας ο Μεϊμαράκης!

Τη δική του, αποστομωτική είναι η αλήθεια απάντηση δίνει ο Πρόεδρος της Βουλής στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα για την απόφασή του να παίξει με το θεσμό του Προέδρου της Βουλής καταθέτοντας πρόταση μομφής για πρώτη φορά από το 1927. Σε πηγαδάκι που είχε με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες σήμερα το μεσημέρι ο Πρόεδρος

της Βουλής μεταξύ άλλων ερωτήθη και για το τι σχόλιο έχει να κάνει στο επιχείρημα πως έχει ψηφιστεί για Πρόεδρος της Βουλής και από τον ΣΥΡΙΖΑ. Η απάντηση δεν αφήνει πολλά περιθώρια για παρερμηνείες. "Το ακούω κι εγώ συνέχεια. Εγώ όμως όταν ανεβαίνω στην έδρα είμαι Πρόεδρος όλων των βουλευτών.Τι σημαίνει όμως ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με ψήφισε; Και η Νέα Δημοκρατία ψήφισε τον Δραγασάκη. Και είναι πολλές οι φορές που οι βουλευτές της διαφώνησαν με τον τρόπο που προήδρευε ο Αντιπρόερος του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν του έκαναν όμως πρόταση μομφής. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά" είπε ο κ. Μεϊμαράκης.

Από την Ολομέλεια μάλιστα ο Πρόεδρος της Βουλής έδωσε απάντηση και στα σενάρια που τον θέλουν υποψήφιο με το Επικρατείας: "Εγώ δεν σας έκρυψα ότι εξελέγην με την Νέα Δημοκρατία και ότι είμαι με την Νέα Δημοκρατία. Και όπως σας είπα -επειδή δεν προτίθεμαι να κάνω χρήση ούτε του ψηφοδελτίου Επικρατείας ούτε οτιδήποτε άλλο- με τη Νέα Δημοκρατία θα ξαναπολιτευτώ" είπε απευθυνόμενος στον Δ.Παπαδημούλη.

Ι.Δ

Keywords
Τυχαία Θέματα