Και η Jenny McCarthy σε κλεμμένες φωτο που διέρρευσαν !!

Η Jennifer Ann «Jenny" McCarthy» είναι μοντέλο που πρωτοεμφανίστηκε στο αντρικό περιοδικό Playboy και είναι γεννημένη την 1η Νοέμβρίου 1972 (41 ετών)

Το κορίτσι εκτός από πάρα πολύ όμορφες πόζες σε γυμνές φωτογραφήσεις, (καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή) είναι και παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών, κωμική ηθοποιός, συγγραφέας και ακτιβίστρια κατά των εμβολιασμών στα παιδιά..

Ξεκίνησε την καριέρα

της το 1993 ως γυμνό μοντέλο για Playboy και λίγο αργότερα έλαβε τον τίτλο Playmate της Χρονιάς.

Έτσι, η φήμη της McCarthy πέρασε από το Playboy στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο αφού όλοι θέλουν να βλέπουν τέτοια κορμιά στην οθόνη.. και πληρώνουν γι αυτό. σταδιοδρομία.

Σταθμός στην καριέρα της ήταν όταν την κάλεσε το τηλεοπτικό κανάλι ABC για να παρουσιάσει ένα κλασικό talk show με το τίτλο «The View», που σημείωσε μεγάλη επιτυχία..

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η McCarthy, εκτός από κορμί.. θανατηφόρο έχει γράψει και βιβλία για την ανατροφή των παιδιών, και προωθεί εναλλακτικές ιατρικές θεραπείες για τον αυτισμό. Ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίζεται ότι τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό, όμως η άποψη έρχεται σε αντίθεση με την Ιατρική επιστήμη.. Μάλιστα, και ο αυτισμός του γιου της έχει επίσης αμφισβητηθεί. ..

Για να μην κουράζουμε το θέμα, εκτός των άλλων υπήρξε και ένα από τα θύματα του «γνωστού» χάκερ στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, που πλημμύρισε όλο το διαδίκτυο με κλεμμένες γυμνές φωτογραφίες επωνύμων του Hollywood, όταν έσπασε κωδικούς διαδικτυακών λογαριασμών που εκεί «φυλούσαν» τις πολύ προσωπικές τους φωτογραφίες από τα κινητά τους τηλέφωνα.

Δείτε.. και θαυμάστε φωτο και κορμί:

Δείτε ακόμα όλα τα «καυτά» sexy θέματα στο parapolitika.gr

Netropolitan ή αλλιώς το facebook των... πλουσίων!

Keywords
Τυχαία Θέματα