Ιστορική πρόκριση για τον Αστέρα Τρίπολης! (VIDEO)

Ο Αστέρας Τρίπολης ανέτρεψε την ήττα του πρώτου αγώνα στη Γερμανία και με νίκη 3-1 πήρε τη μεγάλη πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League.

Ο Αστέρας το πάλεψε το ματς και προσπάθησε εξ αρχής να πιέσει για να πετύχει τα δύο γκολ που θα ανέτρεπαν την ήττα του πρώτου αγώνα και θα τον έστελναν στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Προηγήθηκε με το (τυχερό) γκολ του Ντε Μπλάσις στο 30', αλλά δέχθηκε

στην ισοφάριση σχεδόν αμέσως και συγκεκριμένα από τον Κου στο 39ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος οι Αρκάδες ανέβασαν την απόδοσή τους, πίεσαν τη γερμανική ομάδα και δικαιώθηκαν στο 69' με το γκολ του Μάτσα. Ο Αστέρας ήταν πλέον μπροστά στο σκορ με 2-1 και ήθελε ακόμη ένα τέρμα για να περάσει στην επόμενη φάση.

Αυτό ήρθε στο 86' και πάλι από τον Μάτσα. Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή και πήρε την παρθενική ευρωπαϊκή του πρόκριση, επικρατώντας 3-1!

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στ. Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης (83' Σανκαρέ), Λούι, Γκοΐάν, Μουνάφο (59' Μπακασέτας), Ρόλε, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Ντε Μπλάσις, Μάτσα, Μπαντιμπανγκα (29' λ.τ. Ουσέρο).

ΜΑΪΝΤΣ (Κ. Χιούλμαντ): Κάριους, Νοβέσκι, Γκάις, Μπελ, Μποσίνσκι, Παρκ (74' Ντίαζ), Μόριτζ, Μάλι (85' Σότο), Κου (69' Γιάρα), Μπάουμγκαρτλινγκερ, Οκαζάκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα