Η Βούλτεψη απειλεί με δικαστήριο όποιον ξαναπεί για το χαρτί υγείας

Του Γιώργου Λυκουρέντζου

Με ένταση ξεκίνησε μία ακόμα εβδομάδα στη Βουλή με τη Σοφία Βούλτεψη της Ν.Δ να κατηγορεί την κυβέρνηση για διορισμούς «ημετέρων» και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να επαναφέρουν την ιστορία του χαρτιού υγείας. Όλα έγιναν κατά την ακρόαση του προτεινομένου από τον αν.Υπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης Δημήτρη Στρατούλη νέου Διοικητή στον ΟΓΑ Αθ.Μπακαλέξη στην Επιτροπή ΔΕΚΟ

της Βουλής.

Το γεγονός ότι ο κ. Μπακαλέξης υπήρξε υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Β.Αποστόλου του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές προκάλεσε τη δυσαρέσκεια της κ. Βούλτεψη η οποία απευθυνόμενη στον κ. Μπακαλέξη του είπε: «Είστε οι τελευταίοι μιας στρατιάς συμβούλων, συγγενών, κομματικών στελεχών που διορίζονται πριν έρθει το νέο μνημόνιο. Το έργο πρώτη φορά αριστερά θέλει ακόμα και από τους 13 περιφερειακούς διευθυντές εκπαίδευσης, οι 11 να είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ». Στο σημείο παρενέβη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στ.Λεουτσάκος ο οποίος απάντησε στη βουλευτή της Ν.Δ θυμίζοντας την ιστορία με το χαρτί υγείας λέγοντάς της ότι «όσα λέτε έχουν τόση σχέση με την αλήθεια όσο και αυτά που λέγατε ότι δεν θα έχουμε χαρτί υγείας». «Είστε απαράδεκτος. Λέτε κάτι που δεν έχω πει ποτέ. Δεν έχει ειπωθεί και κάνετε συνέχεια τον έξυπνο και τον επαναστάτη. Αν θέλετε να πάτε να βρείτε την εκπομπή απομαγνητοφωνημένη και θα δείτε ότι δεν το έχω πει. Είμαι θύμα τρολαρίσματος. Μπορώ να λέω κι εγώ ότι ο Λεουτσάκος βγαίνει και λέει να πάμε στην δραχμή και άλλα τέτοια» απάντησε η Σοφία Βούλτεψη.

Το λόγο πήρε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης λέγοντας ότι καμιά φορά δεν έχει σημασία το τι λες αλλά το ύφος που λέγονται. Εγώ δεν μπαίνω στα τσιτάτα ούτε με ενδιαφέρουν. «Το θέμα που συζητάμε εκφεύγει του χαρτιού υγείας» πρόσθεσε με τον κ. Λεουτσάκο να παρεμβαίνει ξανά και να επιτίθεται στη Νέα Δημοκρατία λέγοντας πως οι θέσεις της και τα «ραβασάκια» που στέλνει για τα στελέχη του δημοσίου που επιλέγονται από την κυβέρνηση δεν έχουν καμία σοβαρότητα.

Καταλήγοντας η κ. Βούλτεψη απείλησε με δικαστήρια όποιον υποστηρίξει ξανά πως η βουλευτής της Ν.Δ είχε μιλήσει για έλλειψη στο χαρτί υγείας: «Μόνο όποιος δεν έχει επιχειρήματα και ανδρισμό τα λέει αυτά. Ο κ. Λεουτσάκος το δέχθηκε ότι δεν υπάρχει θέμα. Ο κ. Φίλης το είπε και σκόπιμα. Αν το ξαναπεί ο κ. Φίλης ή οποιοσδήποτε άλλος θα καταφύγω στη Δικαιοσύνη για συκοφάντηση» υποστήριξε ενώ προκάλεσε αίσθηση καθώς απευθυνόμενη στον νέο διοικητή του ΟΓΑ του είπε χαρακτηριστικά: «Αν σας είχε προτείνει η προηγούμενη κυβέρνηση θα βλαστημούσατε το γάλα της μάνας σας με αυτά που θα σας έκαναν οι άλλοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα